Annonce
Horsens

Lyserød midtby: Opvarmningsfesten til Pink er i gang

Miss Mia skød festlighederne i gang, da hun ved middagstid gav en smagsprøve på sit hulahop-show. Klokken 14 giver hun igen en opvisning med de lyserøde ringe. Foto: Thomas Trondal
Arrangørerne forventer, at det store rykind begynder, når gratiskoncerterne starter midt på eftermiddagen. Flere var dog mødt op for at skyde den lyserøde fest i gang fra formiddagen.

Horsens: I aften åbner Casa Arena for årets sidste megakoncert med superstjernen Pink, og allerede ved middagstid onsdag var opvarmningsfesten i midtbyen ved at have malet Søndergade godt og grundigt lyserød.

Første indslag var hulahop-show med Miss Mia, som trak interesserede tilskuere i alle aldre.

Både de yngste, der selv fik lov at prøve kræfter med hulahop-ringene efter showet, og de, der søgte mod gågaden for at snuse til stemningen.

- Det er jo med at stille op, når der sker noget i byen. Også selvom det, der foregår lige nu, måske ikke siger mig så meget. Musiknavnene senere i dag er rigtig fede, når man tænker på, det er gratiskoncerter, siger Peter Juhl Fischer, 23, der var afsted med to venner.

I vinteltet, hvor Gourvin dagen igennem serverer lyserøde bobler, var de første glas blevet skænket i løbet af formiddagen, og til lyden af den rungende bas fra lydprøverne i baggrunden, kunne indehaver Claus Hjelt så småt begynde at ane det store rykind.

- Jo, jo. Vi har allerede haft en del forbi. Nu venter vi bare på, at musikken går i gang - så skal der nok komme gang i den, siger han.

Fra klokken 15 til 17.20 er der gratiskoncerter i gågaden med Fallulah og de lokale bands 2reach og Nøia.

Det er jo med at stille op, når der sker noget i byen. Også selvom det, der foregår lige nu, måske ikke siger mig så meget. Musiknavnene senere i dag er rigtig fede, når man tænker på, det er gratiskoncerter.

Peter Juhl Fischer, studerende

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Gemmer: Jeg burde have scoret

Annonce