Annonce
Danmark

Lyden af Vestbo Trio

Her kan du koble dig på bandets diskografi

Siden Vestbo Trio kom til verden i 2007, har bandet udgivet en enkelt ep og fem album:

1)

"Ep" - trioens debut fra januar 2010. Udkom kun på cd. Indeholder fem numre fra bandets allerførste tid. Tre af dem tager trekløveret op igen på debutalbummet.

2)

"Less Talk...". Debutalbummet, som udkom i marts 2012 med 11 numre. Vestbo Trio er på forkant med vinyl-trenden og udsender albummet i både lp- og cd-format samt digitalt. På vinylpladen er kun plads til 10 af numrene, men køberne får digital adgang til den 11. titel.

Med "Less Talk" spiller trioen for første gang op til landets vinyl-aficinados. Der er kælet for lyden i rillerne, og lp-omslaget er i lækker udførelse.

Albummet er produceret og mixet af Dennis Ahlgren, som Vestbo Trio fortsat samarbejder med. Bl.a. har Dennis Ahlgren mixet alle de senere udgivelser.

3)

"Flowmotion". Udkommer i september 2013 digitalt, på cd og på vinyl, sidstnævnte i det lidt usædvanlige 10''-format (hvor lp'er sædvanligvis er 12'').

De fem numre er indspillet live foran et 25 m/k stort publikum i det aarhusianske Finland Studio. På den måde kombinerer Vestbo Trio studiets gode lyd med stemningen fra et levende publikum.

Den gode lyd understreges af, at albummet digitalt kan hentes ned som de såkaldte FLAC-filer - på udgivelsestidspunktet den bedste digitale lyd.

4)

"While You Were Gone". Det nye album varsles allerede i juni 2015 med Vestbo Trios hidtil eneste single, "All My Fingers Are Thumbs". Nummeret indleder albummet med i alt 10 numre, som følger et par måneder senere.

Trioen kalder selv albummet for sit hidtil bedste udspil - og det mest forskelligartede. Her er, som det siges, "bløde ballader, svampet blues og twangy guitar-stykker".

Producer er den erfarne Lars Skjærbæk.

5)

"Doppler Effect". I 2016 finder Michael Vestbo sammen med sin guitarlærer fra konservatoriet, Uffe Steen. Det ender med, at Vestbo Trio i 2016 og 2017 spiller en række koncerter sammen med Uffe Steen og hans band.

Albummet "Doppler Effect", som udkommer i marts 2018, rummer liveindspilninger fra denne turné, optaget på spillestedet Atlas i Aarhus. Albummet findes i to udgaver: på en blå vinylplade med syv numre (to fra hvert af de to bands og tre numre med alle på scenen) og i en cd- og digital udgave med 11 numre.

Udgivelsen markeres med endnu en række fælles koncerter i foråret 2018.

6)

"Gentlemen...". Nyeste udspil fra Vest Trio med udgivelsesdatoen 11. januar 2019.

De 10 numre er indspillet i november 2017 i Mark Knopflers studie British Grove i London, igen med Dennis Ahlgren som producer.

Trioen kalder selv albummet for "vores mest ambitiøse til dato". Igen blandes stilarterne: ballader, funk og - som det siges - "den dynamiske rocker 'Tip of the Hat', der skulle blæse støvet af dine højttalere".

Igen er der satset på en lydkvalitet ud over det vanlige. Og igen leges der med formaterne, for vinyludgaven af "Gentlemen..." kan fås med selve pladen i sort eller en spraglet grå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

City manager om Tøjeksperten: - Vi skal være ekstra kreative når butikker lukker

Annonce