Annonce
AC Horsens

Lumb: Nu har vi opskriften klar

Michael Lumb har allerede fundet ind i et godt samarbejde med Jonas Thorsen i AC Horsens' venstreside. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AC Horsens tankede vigtig selvtillid forud for mødet med FC København på lørdag.

Horsens: - Hvor vigtig sejren over Silkeborg var på en skala fra et til 10? 20 vil jeg tro.

Michael Lumb har næsten ikke fået armene ned efter AC Horsens' 3-0 sejren søndag over Silkeborg. Han blev noteret for et flot mål til 1-0, en assist og så var han tæt på at sende bolden i nettet med det kolde højreben.

- Så havde jeg løbet rundt og jublet endnu, hvis den også var gået ind, smiler Michael Lumb.

Han glædede sig først og fremmest over, at AC Horsens fandt den opskrift, som kan give holde succes i flere kampe fremadrettet.

- Mod FC Nordsjælland overlod de bolden til os og lod os lave fejlene. Det havde vi lært af, og vi gjorde det samme mod Silkeborg, og så var vi dygtige til at stjæle boldene, siger Michael Lumb.

AC Horsens kommer med stor sandsynlighed heller ikke til at vinde statistikken over boldbesiddelse i de tre næste kampe mod FC København, Brøndby og FC Midtjylland.

- FCK på lørdag er en svær modstander, men det betyder meget, at vi nu kan gå ind til den kamp med tre point for de første to kampe. Vi fik oven i lavet tre mål mod Silkeborg, og et cleansheet tæller også i forhold til at give selvtillid, siger Michael Lumb.

- Det er ikke mange gange, at vi har prøvet at vinde på den måde i AC Horsens. Det var også rart at se Nicolai Brock-Madsen fik lavet mål, siger venstrebacken.

Michael Lumb blev i sidste sæson noteret for tre scoringer og en række målgivende afleveringer. Defensivt har han lukket godt af i begge af sæsonens to kampe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny café slår dørene op i Horsens

Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce