Annonce
Horsens

Lumb er topscorer i AC Horsens for første gang

Michael Lumb lavede AC Horsens' første mål i denne sæson, da han reducerede til 2-1 kort før tid. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Michael Lumb scorede sæsonens første mål for AC Horsens,
Annonce

Brøndby: - Det er første gang, jeg er topscorer i AC Horsens, sagde en munter Michael Lumb efter sæsonens første Horsens-mål.

Michael Lumb har scoret Horsens' eneste mål i denne sæson.

- Det er ikke overraskende, at det kom i Brøndby, for herovre har jeg lagt op til flere mål, bl.a. to mål, der var selvmål af Brøndby, sagde Michael Lumb. Det var et fint indlæg fra Louka.

- Det var fint, at Thor Lange kom ind bag ved mig i venstre side. Det betød, at jeg kom til at ligge længere fremme.  Det er en plads, jeg har spillet mange gange, og det passer mig fint.

- Jeg kan godt lide den nye stil, Jonas Dal har indført. Forskellen er, at vi sætter bolden tidligere på spil. Det er en tilvænning, og det kan tage tid, når vi har spillet på Bo Henriksens måde i seks år.

- Vi satte Brøndby under pres og spillede aggressivt i anden halvleg. Vi havde chancerne til at score, men desværre kom mit mål lidt for sent, sagde Michael Lumb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Hedensted

Minkleverandør er gået fra 325 til 40 ansatte: - Hvad der sker lige nu er skelsættende på alle mulige måder

Annonce