Annonce
Erhverv

Lukningstruet butik reddet efter dødsfald: - Det er et kæmpe spring for mig

Efter det seneste år at have været ansat i butik OceanReef på Sønderbrogade 80 overtager Anders Matthesen 1. maj forretningen. Foto: Line Kyed
Anders Matthesen overtager 1. maj butik OceanReef, der forhandler fisk, koraller og akvarier på Sønderbrogade 80.

Horsens: 1. maj overtager 28-årige Anders Matthesen fra Stenderup butik OceanReef på Sønderbrogade 80.

OceanReef forhandler fisk, koraller og akvarier samt tilbehør. Med overtagelsen bliver forretningen dermed reddet af Anders Matthesen, der i knap et år har været ansat hos OceanReef og oprindeligt er fra Torsted.

Grunden til ejerskiftet skyldes, at stedets tidligere butiksbestyrer i december afgik ved døden. Indehaver og ægtefælle til afdøde har derefter ikke ønsket at videreføre forretningen.

Annonce

Derfor slog den kommende ejer til.

- Det ville være ærgerligt, hvis butikken skulle lukke. Selvom det er et kæmpe spring for mig at overtage så stor en forretning, har jeg mod på at videreføre den, siger Anders Matthesen.

Erfaring fra andet firma

Han har tidligere, de seneste fem år, været indehaver af webshoppen Akvarie Hobbyen sammen med en kammerat.

Nu overtager han den 658 kvadratmeter store forretning på Sønderbrogade efter at have solgt godt ud af de eksisterende varer i butikken.

Fra næste måned forventer han at kunne byde kunderne velkommen til tusind forskellige fiskearter, både fersk- og saltvandsfisk.

- Det bliver et nyt kapitel for butikken og for mig, siger Anders Matthesen, der også netop er blevet far for første gang.

Annonce

To deltidsansatte

OceanReef er Danmarks største forretning inden for saltvandsfisk. Butikken har 300 akvarier, og så er den kendetegnet ved en større mængde koraller.

- Jeg importerer korallerne fra det meste af verden. De dyreste lige nu i butikken koster 2500 kroner, siger Anders Matthesen.

OceanReef forhandler blandt andet koraller. Den dyreste lige nu i butikken koster 2500 kroner. Foto: Line Kyed

Han skal inden længe i gang med at ansætte personale.

- Indtil videre regner jeg med to deltidsansatte. Så må jeg se, om der med tiden bliver behov for flere medarbejdere, siger han.

Bag butik Ocean Reef står holdingselskabet OceanReef Holding ApS med firmaet Oceanreef Aps. Ejerskabet bag firmaet består udover Anders Matthesen af Tina Worm Wiltoft, der er Anders Matthesens mor.


Det ville være ærgerligt, hvis butikken skulle lukke. Selvom det er et kæmpe spring for mig at overtage så stor en forretning, har jeg mod på at videreføre den.

Anders Matthesen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Opdateret kort over sognene: Sønderbro kan åbne om en uge - hvis smitten holdes nede

Annonce