Annonce
Horsens

Lukning er reddet: Genbrugsbutik udskyder ophørsudsalg

Anna Marie Glyngø i forgrunden var med til at stifte Red Barnet Hovedgård for 53 år siden. I baggrunden ses foreningens sidste formand, Dorte Frederiksen. Foto: Søren E. Alwan
Det var oprindelig planen, at der var sidste åbningsdag på mandag. Genåbningen betyder, at butik får yderligere 14 åbningsdage

Hovedgård: Red Barnets Genbrugsbutik i Hovedgård skulle efter planen lukke endegyldigt på mandag 1. marts.

Men da butikken ikke har haft mulighed for at holde åbent siden jul på grund af coronarestriktioner, er ophørsudsalget udskudt i 14 dage.

Det fortæller den nu afgåede formand for Red Barnet i Hovedgård, Dorte Frederiksen.

- Det er lykkedes for os at få udskudt lukningen i 14 dage. Det gjorde vi i håbet om, at vi kunne åbne igen 1. marts. Det kan vi heldigvis. Det betyder, at vi kan have udsalg i 14 dage, så vi behøver ikke at pakke det hele ned og sende det til andre butikker. Nu får vi mulighed for, at vi kan tilgodese vores egne kunder først. Efter de 14 dage lukker vi ned som planlagt, fortæller hun.

Som tidligere omtalt i avisen lukkede lokalafdelingen af Red Barnet i Hovedgård pr. 1. januar.

Med en gennemsnitsalder på 73 år og fem medlemmer over 80 blev konklusionen, at medlemmerne var blevet for gamle, og dermed blev den 53 år gamle lokalafdeling lukket ned - med én undtagelse.

Genbrugsbutikken skulle efter planen holde åbent til 1. marts, så der kunne blive solgt ud af det bugnende varelager.

Det satte coronarestriktionerne imidlertid en stopper for.

Annonce

Halv pris

- Vi har jo haft lukket siden jul, og derfor håbede vi på, at vi lige kunne nå at åbne for vores afslutningssalg. Jeg fik derfor en aftale med vores venlige udlejer, som gav os de her ekstra gode vilkår. Det skal han have stor tak for, siger hun.

I de 14 dage vil der være minus 50 procent på alle varer i butikken.

- Det vil helt sikkert kunne mærkes, da vi er billige i forvejen. Vi har virkelig mange varer. Når vi lukker lørdag om 14 dage for sidste gang, pakker vi resten ned og sender det videre til Red Barnets andre butikker. Vi kan ikke rigtig markere afslutningen, for vi må jo ikke samles. Vi har aftalt en foreløbig dato i maj, hvor vi holder en afslutningsfest for alle involverede, siger Dorte Frederiksen.

Åbningstiderne de sidste 14 dage er kl. 13-17 på hverdage og kl. 9.30 til 12.30 om lørdagen.

Der må maksimalt være tre kunder i butikken ad gangen, jvf. coronarestriktionerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Her er der ingen jubel over fremskudt genåbning: - Det var på høje tid

Annonce