x
Annonce
Horsens

Lukket p-hus: Kran måtte hjælpe fanget bil ud

Det er uvist, hvad der fik kvinden til at tro, at p-huset allerede var åbnet, og at hun kunne parkere sin bil inde mellem rå beton-elementer. Men resultatet blev, at bilen måtte løftes ud, fordi den blev spærret inde bag tonstunge elemeter, som en blokvogn læssede af. Privatfoto
horsens - En kvindelig bilist tog forskud på glæderne, da hun forleden kørte ind i det ny p-hus i Levysgade, der dog langtfra er færdigt. Hendes bil måtte bagefter løftes ud af en kran.

Kvinden kørte ind på pladsen og helt ind i p-huset. Her stillede hun sin bil og gik op i byen for at handle.

Da hun vendte tilbage, havde en blokvogn læsset otte tonstunge beton-elementer af, og bilen var spærret inde.

Smiler af situationen

- Den slags betonelementer flytter man ikke lige rundt med. Så kvinden fik valget mellem at lade bilen stå, til elementerne var rejst og huset ved at være færdigt, eller at lade bilen løfte ud af en stor kran, som i forvejen stod på byggepladsen, fortæller Mads Veiby, der er ejer af det kommende p-hus.

- Hun valgte det sidste. Så inden længe kunne man se hendes bil hænge højt over byggepladsen, inden den landede sikkert på jorden.

- Historien fortæller ikke noget om, hvordan hun kunne finde på at køre ind i p-huset. Men vi fik løst problemet. Og jeg tager episoden som et dækkende billede af hele parkerings-situationen i Horsens og mangelen på p-pladser, siger Veiby med et smil.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Politiet og kommunen advarede om at besøge Den Genfundne Bro: - Hvis der havde været for mange her, var vi gået igen

Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Hedensted

Påskefrokost og familiesamvær er rykket udenfor: Vi er nødt til at gøre, som Mette siger

Annonce