Annonce
Horsens

Lukket p-hus: Kran måtte hjælpe fanget bil ud

Det er uvist, hvad der fik kvinden til at tro, at p-huset allerede var åbnet, og at hun kunne parkere sin bil inde mellem rå beton-elementer. Men resultatet blev, at bilen måtte løftes ud, fordi den blev spærret inde bag tonstunge elemeter, som en blokvogn læssede af. Privatfoto
horsens - En kvindelig bilist tog forskud på glæderne, da hun forleden kørte ind i det ny p-hus i Levysgade, der dog langtfra er færdigt. Hendes bil måtte bagefter løftes ud af en kran.

Kvinden kørte ind på pladsen og helt ind i p-huset. Her stillede hun sin bil og gik op i byen for at handle.

Da hun vendte tilbage, havde en blokvogn læsset otte tonstunge beton-elementer af, og bilen var spærret inde.

Smiler af situationen

- Den slags betonelementer flytter man ikke lige rundt med. Så kvinden fik valget mellem at lade bilen stå, til elementerne var rejst og huset ved at være færdigt, eller at lade bilen løfte ud af en stor kran, som i forvejen stod på byggepladsen, fortæller Mads Veiby, der er ejer af det kommende p-hus.

- Hun valgte det sidste. Så inden længe kunne man se hendes bil hænge højt over byggepladsen, inden den landede sikkert på jorden.

- Historien fortæller ikke noget om, hvordan hun kunne finde på at køre ind i p-huset. Men vi fik løst problemet. Og jeg tager episoden som et dækkende billede af hele parkerings-situationen i Horsens og mangelen på p-pladser, siger Veiby med et smil.
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe?

Læserbrev: Da jeg i sin tid underviste elektrikerlærlinge, sagde jeg til dem, når de skulle beregne en kondensator, at de lige skulle stoppe op og spørge sig selv: "Kan det nu også passe?" Ellers kunne man med alle de mange millioncifre få en kondensator ud af det, som rent fysisk næppe kunne være i en stor beboelsesejendom. På samme måde kan man i klimadebatten spørge: Kan det nu også passe? Ida Auken fortæller verdens mægtigste mand, hvordan han skal bære sig ad - for hun ved det om nogen. Jeg er bestemt heller ikke enig i Trumps klimapolitik, men Ida Auken ved godt, hvad der giver pote i medierne. Macron rider med på den klimabølge, der giver bonus i øjeblikket, og siger om brandene i Amazonas regnskove, at Jordens lunger brænder, vi må gøre noget! Den går rent ind - eller gør den? Er lunger ikke noget, der optager ilt? Og er der ikke forskere, der siger, at underskoven i regnskoven forbruger næsten lige så megen ilt, som træerne producerer? Det er havet, der er verdens iltmager. Selvfølgelig skal man ikke underkende træernes optag af CO2, som er meget vigtig. Et stort problem ved de skovbrande er også den CO2, der dannes. Greta Thunberg sejler til USA under stor bevågenhed og flyver hjem i hemmelighed! Dansk Folkeparti er nu også klimabevidste, for i fortvivlelsens stund er man jo nødt til at få surfbrættet op på den klimabølge, hvor man før skred i kultveilten op til valget til stor glæde for Danmarks Radios journalister, der jo nødigt ser deres grønne gren savet over af DF. Jeg er ikke på Facebook, så alle I, der nu vil give mig en over nakken med svulstige gloser over dette indlæg, må finde jer i, at jeg ikke kan læse det. Jeg vil så i sandhedens navn lige nævne et par ting: Jeg cykler, når jeg skal købe ind, og har min cykelkurv med til varerne, så jeg ikke skal bruge plastposer. Jeg har aldrig været i Thailand på ferie - jeg foretrækker at cykle på ferien i vort dejlige land, som jeg holder af og er så heldig at leve i.

Annonce