Annonce
Østjylland

Lukker for gør-det-selv-folket: Stort byggemarked fik knap to år i Aarhus

Efter knap to år i Viby lukker Davidsen nu for privatkunder. Foto: Axel Schütt

Davidsens Tømmerhandel A/S på Sletvej i det tidligere Metro lukker sin detailhandel for almindelige kunder og koncentrerer sig i stedet om at betjene håndværksmestre og fagfolk.

AARHUS: Efter knap to år lukker det store Davidsen byggemarked for almindelige kunder på Sletvej i det tidligere Metro.

Davidsens Tømmerhandel A/S, som på landsplan har en omsætning på 1,8 milliarder kroner og 850 ansatte, tog ellers konkurrencen med Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Hjem & Fix og de andre op i april 2017 med store åbningstilbud.

Davidsen med hovedkontor i Vojens og stor berøringsflade i det sydlige Jylland åbnede på det tidspunkt sin hidtil største detailbutik på 2000 kvadratmeter og tilhørende havecenter.

Men nu er det slut med detailforretningen, siger Davidsens administrerende, direktør Henrik Clausen, til Stiften.dk.

- Da vi åbnede, ville vi prøve det hele, og det er gået helt godt. Men nu laver vi en tilpasning, som bliver målrettet erhvervskunderne som blandt andet håndværksmestre, hvor pilen peger mest op i vores forretning. Vi udvider erhvervsdelen, og derfor er der ikke længere plads til detailforretningen, siger Henrik Clausen.

Detail-delen hos Davidsen lukker på Sletvej om tre uger 31. januar. Dermed kan den almindelige gør-det-selv kunde ikke længere finde det ellers store udvalg, som butikkens hylder bød på.

- Men vi skal nok finde de ting, folk spørger efter, hvis de kommer i butikken. Vi vil fortsat udlevere varer fra Sletvej, som folk har købt på vores online-shop. Men ellers vil vi udvide erhervsdelen betydeligt og samtidig vil tømmerhandlen have sit eget logistikcenter i fremtiden, siger den administrerende direktør.

60 medarbejdere blev for to år siden ansat i byggemarkedet.

- Det er rigtig ærgerligt, at vi må sige farvel til nogle medarbejdere. Men sådan er det, siger Henrik Clausen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce