Annonce
forside

Lufthavn og sygehus advarer bilister om løsnede hjulbolte

Aalborg Lufthavn og Sygehus Vendsyssel advarer nu bilister om, at deres hjulbolte kan være blevet løsnet på parkeringspladsen.

Efter tilfælde af løsnede hjulbolte på parkeringspladser ved lufthavn og sygehus advares bilister nu.

Annonce

Den livsfarlige trend med at løsne hjulbolte på biler breder sig stadig, og nu advarer Aalborg Lufthavn og Sygehus Vendsyssel bilisterne om, at boltene på deres hjul kan være løsnet.

Det oplyser DR Nordjylland.

Tendensen begyndte på Midt- og Vestsjælland i marts, og nu har politiet landet over modtaget flere end 250 anmeldelser.

I Nordjylland har politiet registreret mindst 27 anmeldelser, og et tilfælde i Aalborg Lufthavn har fået lufthavnen til at gå ud og advare de mange bilister på lufthavnens p-plads, fortæller direktør Søren Svendsen.

- Vi sætter store plakater op på dørene og på vores monitorer ved ankomstbåndene, siger lufthavnsdirektøren til DR Nordjylland.

Parkeringspladsen er videoovervåget og lufthavnen har overleveret materialet til politiet i et håb om, at det kan afsløre, hvem der løsner hjulboltene.

Samtidig har Aalborg Lufthavn øget patruljeringen ved parkeringspladserne.

Også Sygehus Vendsyssel i Frederikshavn advarer med blandt andet sedler i bilruderne på parkeringspladsen efter flere tilfælde af løsnede hjulbolte. Den seneste på en bil i aftes.

Lederen af patruljecenter Aalborg, vicepolitiinspektør Niels Kronborg, fortæller DR Nordjylland, at anmeldelserne i Nordjylland er kommet fra hele landsdelen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Indbrud i garage i Hedensted

Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce