Annonce
AC Horsens

Ludwig: Historisk resultat skal nydes

Alexander Ludwig ser frem til at kunne spille frit i sæsonens resterende kampe, fordi frygten for nedrykning nu er elimeneret. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Styrmanden i forsvaret ser frem til at kunne spille frit i de resterende kampe af sæsonen.
Annonce

Horsens: Alexander Ludwig var blandt AC Horsens' bedste i nulløsningen mod Randers FC, og han havde det brede smil på efter slutfløjtet.

- Selve spillet var vi ikke så glade for, men det ene point betyder, at vi har nået sæsonens store mål. Det er et historisk resultat, og det skal vi huske at nyde, siger Alexander Ludwig.

Da han sammen med holdkammeraterne åbnede forårsæsonen med tre nederlag var der ikke grund til at være optimistisk.

- Dengang kunne vi blot drømme at stå i den nuværende situation, og ingen havde forventet, at det ville ske allerede seks kampe senere, siger Alexander Ludwig.

- Jeg har tidligere talt om, at vi pludselig kun kunne skuffe i nedrykningsspillet, fordi vi stod til at redde os. Nu er det en realitet, og det betyder, at vi kan spille frit i resten af sæsonen. Nu handler det om at jagte førstepladsen i puljen, siger AC-spilleren.

Opturen blev indledt med sejrene over FCK, FC Midtjylland og Brøndby.

- I de tre kampe mod de store hold spillede vi med stort mod, og så havde vi det held, som der skal for at få tre sejre i træk mod så stærke modstandere. Vi tør mere i kampene i forhold til tidligere.

- I de tre seneste kampe har vi hentet uafgjort på holdfight. Niveauet har ikke været så højt som i de foregående kampe. I løbet af vores gode periode har vi også undgået nogle af de personlige fejl, vi blev ramt af tidligere, og så har flere spillere steppet op. En spiller som Matej Delac har stået nogle flotte kampe for os, siger Alexander Ludwig, der sammen med resten af defensiven har givet markant færre målchancer væk i forhold til tidligere på sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Springer 32 pladser på to år: Horsens henter bedste placering i syv år på prestigefyldt rangliste

Annonce