Annonce
Kultur

Lokalt band får kontrakt med australsk pladeselskab

Diplomatic Immunity har skrevet kontrakt med et australsk selskab. Foto: Kristian Rosengaard Nielsen
Annonce

AARHUS: Der er ikke så mange dikkedarer, når Aarhus-bandet Diplomatic Immunity skruer op for charmen og ruller deres energiske rock n' roll ud over scenekanten. Den dynamiske trio har i løbet af det seneste år fået en masse opmærksomhed for deres singleudspil.

Snakken om de århusianske musikere er nået hele vejen til 'Down Under', hvor det australske pladeselskab Golden Robot Records har smidt en kontrakt på bordet.

Australierne er et af i alt ni selskaber i virksomheden Golden Robot Global Entertainment og har kontorer fordelt over det meste af kloden. Udoverne århusianerne, så har de også flere relativt store udenlandske navne i sin fold. Eksempelvis den tidligere Thin Lizzy-guitarist John Sykes, Gilby Clarke, som har en fortid i Guns N' Roses, og Vanilla Fudge.

Diplomatic Immunity udsendte i slutningen af januar deres single "Take Me Away". I den forbindelse talte avisen med gruppens guitarist og sanger Jeppe Ulrichsen.

- Vi har valgt at gå singlevejen, fordi den virker som den mest rigtige for os, indtil vi har et selskab i ryggen. Vi vil rigtigt gerne booste hvert eneste nummer og forsøge at holde et flow i udgivelserne, så vi hele tiden kan minde lytterne og branchen om vores eksistens, sagde han dengang.

En strategi, der nu ser ud til at have givet gevinst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce