Annonce
Brande

Lokalrådsformand frygter ikke Bestseller-projekt

Ikke alene blvier det kommende Bestseller Tower synligt fra lang afstand. Projektet vil også kunne mærkes vidt omkring. Visuali­sering fra lokalplan­forslag
Nørre Snede skal ikke være bekymret for Bestseller-projektet, men byen skal være klar til at gribe mulighederne, mener lokalrådsformand Hans Jørgen Jensen.

Nr. Snede: Bestseller-projektet med det berømte tårn og en ny bydel med mange butikker kan virke som et lokomotiv for hele egnen - hvis man griber det rigtigt an. Det mener lokalrådsformand Hans Jørgen Jensen fra Nr. Snede.

- Det gælder om at se mulighederne, siger Hans Jørgen Jensen, der ikke frygter, at Bestseller Tower & Village vil udgøre nogen fare for Nørre Snedes erhvervsliv.

I nogle byer frygter man, at den kommende Bestseller-bydel med adskillige nye butikker kan suge for meget handel til sig på bekostning af de traditionelle butikker i omegnsbyerne, men i Nr. Snede vil man ikke mærke sådan en effekt, mener lokalrådsformanden.

- Bestseller-projektet vil måske ramme nogen af omegnsbyerne, men jeg tror ikke, at det vil gå ud over Nørre Snede - tværtimod. Vi har vist mistet alt det, vi kan miste her i Nørre Snede af butikker, og vi er stille og roligt ved at arbejde os op igen. Jeg ser overhovedet ikke nogen fare for de forretninger og virksomheder vi har. Vi skal se på, hvordan vi kan komme med i slipstrømmen og drage gavn af de aktiviteter, der er på vej. Det handler om at gøre sig kendt, om markedsføring, siger Hans Jørgen Jensen.

Jeg håber også, at Bestseller-projektet kan give en tiltrængt saltvandindsprøjtning til kommunens økonomi.

Hans Jørgen Jensen

Foreslår konference

- Vi skal ikke have busruter fra Bestseller Tower til Nørre Snede, men vi skal satse på noget andet. I den periode, hvor det hele skal bygges, er der store muligheder for håndværkere og byggefirmaer. Og når det hele kører, er der flere jobmuligheder. Vi bør holde en konference for borgere og erhvervsdrivende, hvor vi kan drøfte, hvordan vi griber det an. Måske skal vi også invitere vores nabobyer med til sådan en konference, tilføjer han.

Det store Bestseller-projekt kan også give mulighed for øget bosætning i Nørre Snede, hvis byen er "vaks ved havelågen".

- Der bliver mange arbejdspladser i Bestseller-byen, og mange af de ansatte kan jo vælge at bo hos os, siger Hans Jørgen Jensen.

- Jeg håber også, at Bestseller-projektet kan give en tiltrængt saltvandindsprøjtning til kommunens økonomi - det er der virkelig brug for. Der er jo besparelser alle vegne, og kommunen har et svagt skattegrundlag, tilføjer han.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce