Annonce
Brædstrup

Lokalrådsformand: Brædstrup er vågnet af dvalen

Lokalrådsformand Søren Munk er glad for, at der nu er ved at komme godt gang i udviklingen af Brædstrup. Her ses han foran den nye restaurant, der er blevet indrettet i Brædstrups gamle posthus. Foto: Peter Hald
Brædstrup er vågnet op til dåd, og lokalrådsformand er optimistisk på byens vegne.

Brædstrup: Sommerferien kan mærkes i Brædstrup. Byens ellers så travle hovedstrøg Bredgade ligger stille hen, og trafikken er særdeles rolig. Men man skal ikke tage fejl. Bag den fredsommelige overflade sker der ting og sager i Brædstrup. Byen er i udvikling. Nye boliger er på vej, nye virksomheder er kommet til, og det er noget, som Brædstrup Lokalråd er begejstret for.

- Brædstrup er vågnet op af sin dvale, siger den nye lokalrådsformand Søren Munk.

Han konstaterer, at der virkelig er kommet gang i tingene i det seneste års tid. Der er kommet gang i salget af boliger og byggegrunde, byens gamle posthus er blevet forvandlet til en moderne restaurant, og flere byfornyelsesprojekter er undervejs.

Det er noget, der gør Søren Munk oprigtigt glad. Han har selv gennem 20 år drevet forretning i byen. Fra 1987 til 2007 drev han en radioforretning på Bredgade 4 - en ejendom, som sidenhen kom til at huse Sportigan - og derefter ejendomsmægler Linda Riis. Så han kender byen rigtig godt og kan konstatere, at der er sket fremskridt - især i den senere tid.

Den 59-årige Søren Munk er et kendt ansigt i foreningslivet. Ud over at være med i lokalrådet, hvor han har været med lige fra lokalrådets start i 2017, er han også en af ildsjælene i Brædstrup Idrætsforening, hvor han er næstformand i hovedbestyrelsen. Og han er med i Lions Club Brædstrup og sportshallernes bestyrelse.

Desuden er han med i den arbejdsgruppe, der er i gang med at udvikle ideerne til aktivitetsparken i Brædstrup, så hans fritid er fyldt godt op. På jobfronten er han teknisk konsulent for firmaet Audiovisuelt Centrum A/S, der leverer lyd og kommunikationsudstyr til blandt andet konferencecentre og uddannelsesinstitutioner.

Annonce
Jeg synes stadig, at kommunen burde markedsføre Brædstrup meget kraftigere.

Søren Munk, lokalrådsformand

Vilje i Brædstrup

- Viljen er der i Brædstrup, og vi kan mærke, at der er stærke nye kræfter blandt de yngre generationer. Ikke mindst Helle og Peter Pørtner, der satte gang i projektet med det gamle posthus, og som nu er ved at udvikle byens gamle vaskeri til et bryghus. Det sidste er jo noget, vi andre bare har gået og joket med... men de to gør det til virkelighed. De er uundværlige i Brædstrup, siger Søren Munk.

- Der sker meget positivt i Brædstrup. Nye bygninger, nye boliger og virksomheder. Byen "døde" efter kommunesammenlægningen, men har nu hevet sig selv op ved håret. Jeg synes også, at vi har et godt samarbejde med Horsens Kommune. Man kan mærke, at der er en vilje til at udvikle Brædstrup. Men jeg synes stadig, at kommunen burde markedsføre Brædstrup meget kraftigere, både når det gælder boliger, erhvervsliv og turisme, siger Søren Munk.

Brædstrup er stadig en centerby, og samarbejdet med oplandsbyerne er meget vigtigt, understreger Søren Munk.

- Der sker også en masse godt i oplandsbyerne. Vi skal bruge hinanden og løfte hinanden. Det gælder blandt andet Sdr. Vissing, Nim, Slagballe, Grædstrup, men også Vestbirk, Østbirk og Bryrup, siger han.

Lokalrådet i Brædstrup har ikke selv de helt store arrangementer på tegnebrættet i den nærmeste fremtid, men rådet bakker op om de kommende lokale begivenheder såsom Musik i Gaden, der finder sted 17. august.

Brædstrup Lokalråd - bestyrelsen

Brædstrup Lokalråd blev oprettet i juni 2017.

Bestyrelsen består nu af følgende personer:

  • Formand: Søren Munk
  • Næstformand: Jens Bruun Skifter
  • Sekretær: Mette Toft Oxbøll
  • Menige medlemmer: Linda Mikkelsen, Marianne Nørmark, Kætil Rokkjær og Niels Dybdahl
  • Suppleanter: Heidi Daugaard (1. suppleant) og Malene B. Hansen (2. suppleant)
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce