Annonce
Erhverv

Lokalrådet i Klovborg vil følge biograf-salg tæt

Hanne Pedersen, formand for Klovborg Lokal- og Udviklingsråd, holder meget af Klovborg Kino og håber, at der kommer nye biograf-folk, der vil drive biografen videre. Arkivfoto

Klovborg Lokal- og Udviklingsråd vil gerne være med til at fremme et salg af Klovborg Kino. Biografen har stor betydning for byen.

Klovborg: Lokal- og udviklingsrådet i Klovborg vil følge godt med i, hvad der sker med Klovborg Kino, der netop er blevet sat til salg.

Som omtalt forleden, vil biograf-ægteparret, Tineke og Steen Rasmussen sælge biografen, som de har drevet i over 20 år. De to har nået pensionsalderen og vil gerne prøve noget andet.

- Jeg kan godt forstå, at Tineke og Steen med den alder de har, at de vil have lidt mere fri. De er jo om nogen "på" i biografen, siger Hanne Pedersen, der er formand for Klovborg Lokal- og Udviklingsråd.

Annonce

Klovborg Kino er virkelig en kulturperle, der ligger herude og funkler i vores område. Vi bruger den alle sammen.

Hanne Pedersen, formand for Klovborg Lokal- og Udviklingsråd

Håber på nye ildsjæle

Klovborg Kino er kendt vidt omkring og er et stort aktivt for Klovborg, der har omkring 600 indbyggere. Derfor håber Hanne Pedersen også, at det lykkedes at sælge biografen til andre ihærdige biograf-entusiaster.

- Men hvis det ikke umiddelbart lykkes at sælge biografen til andre biograf-folk, hvad kunne I så gøre fra lokalrådets side? Kunne I finde på at opfordre til, at byen købte biografen eller noget i den stil?

- Det ved jeg sørme ikke - det tør jeg ikke udtale mig om på nuværende tidspunkt. Det hele er meget nyt - jeg læste først om salget i går. Men jeg håber virkelig, at der kommer en ildsjæl, der tager handsken op og driver Klovborg Kino videre. Den betyder meget for vores lokalråde, siger Hanne Pedersen.

- Biografen har i høj grad været med til at sætte Klovborg på Danmarkskortet. Klovborg Kino er virkelig en kulturperle, der ligger herude og funkler i vores område. Vi bruger den alle sammen, siger Hanne Pedersen.

Hun understreger, at man fra lokal- og udviklingsrådets side gerne vil være med til at fremme et salg og promovere biografen.

- Selvfølgelig vil vi det. Vi kan jo kun fortælle godt om biografen. Og når vi er ude, fortæller vi altid med stolthed i stemmen, at sådan noget kan lade sig gøre i en lille landsby. Nu skal vi have fælles foreningsmøde i næste uge, og der skal vi nok have en drøftelse om biografen, men nu skal Steen og Tineke have lov til at arbejde videre med salget, siger Hanne Pedersen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce