Annonce
Brande

Lokalråd inviterer landsby-ekspert

Tyge Mortensen, forstander for Landsbyhøjskolen, kan opleves i Nørre Snede den 25. september. Arkivfoto

Nørre Snede: Lokalrådet i Nørre Snede holder generalforsamling onsdag 25. september i Nørre Snede Hallen, og ud over de sædvanlige dagsordenpunkter såsom nyvalg og regnskab kommer der også et foredrag. Lokalrådet har nemlig bestilt Tyge Mortensen, forstander for Landsbyhøjskolen, til at holde et foredrag med titlen: "Hvordan skaber vi levende lokalsamfund og fællesskaber".

Tyge Mortensen er tidligere forstander for Ryslinge Højskole. For nogle år siden stiftede han Landsbyhøjskolen, der arrangerer kurser, workshops og foredrag om landsbyernes historie og udvikling, og i den egenskab er han en flittigt benyttet foredragsholder. Han er i øvrigt selv lokalrådsformand i sin hjemby Rudme.

I Nørre Snede går Tyge Mortensen på talerstolen klokken 18.45. Forinden - fra klokken 18 - vanker der biksemad, hvis man har meldt sig til hos lokalrådets kasserer Gitte Solgaard.

Selve generalforsamlingen begynder klokken 19.30.

Vil man stille op som kandidat til lokalrådet, skal man melde sig seneste otte dage før generalforsamlingen, der som nævnt finder sted 25. september.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Horsens

Endnu et mislykket forsøg: Tre upålidelige pile udsætter behandling af syg vildhest

Annonce