Annonce
Hedensted

Lokalråd holder borgermøde om Tønballegård

Tønballegård og den hidtige anvendelse bliver på borgermødet præsenteret af skovrider Inken Breum Larsen, Naturstyrelsen. Arkivfoto
Snaptun Lokalråd vil høre lokalbefolkningen om, hvad Tønballegård kan bruges til, hvis naturskoledriften ophører.

Snaptun: Den usikre fremtid for Tønballegård som naturskole har fået Snaptun Lokalråd til at indkalde til borgermøde.

Det foregår mandag 17. juni fra klokken 19 og 21 på True North Efterskole.

Målet med aftenen er at undersøge, om mennesker i Snaptun og omegn har nogle ideer til og interesse for, hvad Tønballegård skal bruges til i fremtiden, hvis ikke den skal være naturskole.

- Det er vores opfattelse, at Naturstyrelsen er åben over for en anden form for ejerskab af bygningen, og i lokalrådet tænker vi, at der er to spor. Det ene er stiftelse af en forening, som køber bygningen og søger finansiering i fonde. Den anden er en forening i samarbejde med Hedensted Kommune og Naturstyrelsen, siger Peter Altenborg, formand for Snaptun Lokalråd.

Annonce

Er et stort aktiv

Formanden håber, at Hedensted Kommune ender med at beholde Tønballegård som naturskole. Han frygter, at ejendommen bliver solgt til en privat ejer, fordi det kan betyde, at den frie færden på matriklen bliver stoppet.

- Tønballegård er et aktiv for Snaptun og omegn. Der er utrolig mange mennesker, der benytter adgangen på stedet, siger Peter Altenborg.

På borgermødet vil der blive fortalt om Tønballegårds hidtidige anvendelse, og der vil blive snakket om muligheder for fremtidig udnyttelse af stedet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce