x
Annonce
Kultur

Lokalhistorisk forening viser sjældne gamle billeder

Der bliver vist gamle fotos fra Klovborg på lokalhistorisk forenings årsmøde. Her er det en mælkekusk, der kører med mælk til Klovborgs mejeri. Billede er sandsynligvis taget i 40'erne, oplyser arkivleder Jens Erik Pedersen. Foto: Lokalhistorisk Arkiv
Højderyggens Lokalhistoriske Forening holder årsmøde og viser historiske fotos fra Klovborg.

Klovborg: Højderyggens Lokalhistoriske Forening er kommet godt i gang og inviterer nu til ordinær generalforsamling på Østervang i Klovborg fredag 20. marts fra klokken 19.

Efter generalforsamlingen vanker der kaffe og kage, og ikke mindst kan man studere gamle billeder fra Klovborg-området. Håbet er at man måske kan få sat tid, sted og navn på de billeder, der har en ukendt oprindelse.

Højderyggens Lokalhistoriske Forening blev stiftet i 2018. Bestyrelsen består af Jens Erik Pedersen, der er formand og arkivleder, samt Ejvind Andreassen, Jens Jonassen, Leif Thykjær og Rune Graversen.

Foreningen driver lokalarkivet, der har til huse på Vester Palsgaard Skovmuseum ved Hampen. Her har arkivet åbent hver torsdag fra klokken 10 til 13, og Jens Erik Pedersen fortæller, at responsen fra lokalbefolkning har været god:

- Vi får besøg hver torsdag og får derudover mange mails og telefonopkald, siger Jens Erik Pedersen.

Arkivet få til stadighed nyt materiale, og på et tidspunkt går lokalarkivet også online på internettet, da det er hensigten at oprette en hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Peter Sørensen: Kommunen kan gøre noget - men det er private penge, der for alvor holder byggeriet i gang

Annonce