x
Annonce
Odder

Lokale iværksættere går videre i konkurrence

KafferisterietClever Coffee er an af 50 østjyske iværksættervirksomheder, der er udvalgt til mentorforløb og mulighed for en pengepræmie. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Blandt de udvalgte iværksættervirksomheder er CleverCoffee, OneLounge Software og Supperiet Den Gamle Præstegaard fra Odder Kommune.

Odder: 50 østjyske virksomheder har netop fået at vide, at de er udvalgt til et helt særligt mentorforløb og muligheden for at vinde 50.000 kroner i konkurrencen "Iværksætterprisen 2019". Blandt de udvalgte iværksættervirksomheder er CleverCoffee, OneLounge Software og Supperiet Den Gamle Præstegaard fra Odder Kommune.

I alt 115 østjyske virksomheder meldte sig til konkurrencen og forløbet, hvor en jury af østjyske vækstrådgivere har udvalgt 50 iværksættervirksomheder. Bag iværksætterprisen står Business Region Aarhus.

De 50 virksomheder kommer fra hele Østjylland og står nu foran et intensivt forløb, inden vinderne kåres 23. maj på Sostrup Slot i Norddjurs.

Annonce

Stærkt ansøgerfelt

- Det er godt gået af de tre lokale iværksættere og jeg ser frem til at følge dem i deres videre færd i forløbet. De tre virksomheder er kommet igennem noget af et nåleøje med alene 12 virksomheder fra Odder Kommune at vælge imellem ud af de i alt 115 ansøgere. Alene det vidner om kommunens store styrke indenfor iværksætteri. Tidligere hjalp vi babyer til verden på sygehuset - nu er det i stedet iværksættere, der fødes i vores kommune, siger borgmester Uffe Jensen.

Første skridt i forløbet er en nytænkningsdag, som foregår i Domen ved Aarhus Havn den 23., 24. og 25. april.

Alene i 2018 steg antallet af nye virksomheder med seks procent i Østjylland og dermed ligger Østjylland i spidsen med den højeste rate for at etablere nye virksomheder uden for hovedstadsområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Horsens

Slut med venlige henstillinger: Tirsdag står politiet klar med bødeblokken ved genbrugspladsen

Horsens

Peter Sørensen om genåbning efter påske: Alle forældre ved besked på tirsdag klokken 12

Annonce