Annonce
Horsens

Lokale håndbold-kvinder gav maskerede verdensmestre kamp til stregen

Fem nuværende og tidligere danske håndboldherrelandsholdsspillere lagde lørdag formiddag vejen forbi Søndergade for at møde de lokale håndboldkvinder fra Elite HH i en kreativ håndboldkamp. Foto: Claus Skovholm
Annonce

Horsens: Lørdag formiddag gjaldede komikeren Uffe Holms stemme ud over hele gågaden i Horsens.

Han havde nemlig fået æren af at kommentere et usædvanligt håndboldopgør midt på Søndergade.

I anledning af velgørenhedseventet Stjernegolf, der foregår i Horsens denne weekend, havde et par af de kendisser, der deltager i eventet, nemlig sagt ja til at lægge vejen forbi Søndergade for at møde de lokale håndboldkvinder fra HH Elite i en kreativ håndboldkamp. Kreativ forstået på den måde, at kendisserne, der alle er habile håndboldspillere, skulle spille iført en maske, der begrænsede deres udsyn.

Det maskerede hold bestod af Hans Lindberg, Rasmus Lauge, Lasse Svan, Nikolaj Jacobsen og Lars Christiansen, og selvom opstillingen kunne synes frygtindgydende, formåede de lokale kvinder at give de professionelle herrer kamp til stregen.

Håndboldkampen var arrangereret af CityHorsens, der i tråd med Stjernegolf-eventet støtter børnehjælpsorganisationen KidsAid. Den lokale city-forening arrangerede således under håndboldkampen en tombola med præmier fra de lokale city-foreningsmedlemmer, hvor indtægterne går til at gøre venteværelserne på sygehuset i Horsens mere børnevenlige.

Komikeren Uffe Holm kommenterede kampen i vanlig humoristisk stil. Foto: Claus Skovholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce