Annonce
Horsens

Lokal trommeslager skal spille for 25.000

Rasmus Friis Tværfoss underviser i musik på Vestbirk Musik og Sportsefterskole. I sin fritid turnerer han med popmusikeren Kris Herman. Privatfoto
Annonce
VEstbirk - Der bliver lokal, musikalsk deltagelse til sommer, når 25.000 gymnaster er forsamlet til Landsstævne i Esbjerg.

Det er trommeslageren Rasmus Friis Tvørfoss, der skal spille til festaften og til gigantopvisningen med over 4500 efterskoleelever.

Netop efterskoleelever er en gruppe, han kender særdeles godt fra sit daglige arbejde som lærer ved Vestbirk Musik og Sportsefterskole,
Annonce

Spiller på efterskoler

31-årige Rasmus Friis Tvørfoss er konservatorieuddannet og spiller trommer i Kris Hermans band, og det er sammen med det band, han skal spille ved Landsstævnet.

Bandet har en strategi om at levere det musik, som efterskoleeleverne bagefter vil forbinde med deres ophold.

Og den plan ser ud til at lykkes nu, når de bliver musisk baggrund for efterskoleholdet til Landsstævnet i Esbjerg og flere gange skal spille på et propfyldt stadion til festaften og opvisninger.
Annonce

Kendt fra Pejseshow

- Det er rigtig stort for os. Musik lagrer sig med minder, og jeg tror, at det vil give os en fanskare, som kan bringe os skridtet videre, siger Rasmus Friis Tvørfoss og fortæller, at koncertefterspørgslen allerede er stigende efter nyheden om, at det netop er dem, som skal lægge lyd til efterskoleholdet.

Ud over at være lokalt kendt som lærer i Vestbirk vil han være kendt af mange som kapelmester i det tre-mands orkester, der er med på scenen, når der er Pejseshow i Brædstrup.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Her er tallene, du ikke må se: 48 smittede med minkvariant i Region Midtjylland

Horsens

Nu gik det lige så godt: 26 nye smittede i Horsens Kommune

Annonce