Annonce
Brædstrup

Lokal mand er varetægtsfængslet i drabssag fra Salten

To mænd, heriblandt en mand fra Brædstrup, blev tirsdag varetægtsfængslet i sagen om et voldeligt overfald i Salten nær Silkeborg. Arkivfoto: Morten Pedersen
En mand fra Brædstrup er varetægtsfængslet i sagen om en 49-årig mands død i Salten i mandags. Den 49-årig blev ifølge politiet slået og sparket ihjel.
Annonce

Brædstrup:  En mand fra postnummer 8740 Brædstrup er i øjeblikket blandt politiets hovedmistænkte til et voldeligt overfald mod en 49-årig mand fra Salten, som døde mandag efter han angiveligt var blevet slået og sparket ihjel.

Midt- og Vestjyllands Politi anholdt allerede mandag to mænd på 48 og 50 år og sigtede dem for vold med døden til følge, og tirsdag blev de to mænd fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre ved retten i Viborg, hvor de blev varetægtsfængslet for fire uger. Begge mænd nægter sig skyldig.

- Det er korrekt, at den ene mand stammer fra postnummer 8740 Brædstrup. Om han stadig bor der, eller har boet der, kan jeg ikke se. Men det er i hvert fald det, vi kan se i folkeregisteroplysningerne, siger Thue Nissen, politikommissær og afdelingsleder for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestjyllands Politi.

Annonce

Lang efterforskning venter

Politiet er i øjeblikket ved at afklare omstændighederne omkring det dødelige overfald, og Midt- og Vestjyllands Politi har i den forbindelse været ude og efterlyse vidner, som har set eller hørt noget omkring episoden, som endte med den 49-årige mands død.

- Det har kastet nogle henvendelser af sig, som vi nu skal have fulgt op på. Om det så er nogle, der giver os noget afgørende nyt, må tiden vise, siger Thue Nissen.

Han forudser dog, at efterforskningen godt kan tage lang tid, inden der tages stilling til, om der kan rejses tiltale mod de to sigtede mænd.

- Med en sag af denne type, hvor nogle afgår ved døden, som vi mener er følgerne af grov vold, så bliver det en langstrakt efterforskning. Vi skal have afklaret omstændighederne og motivet og alt, hvad der er forgået forud, og det tager erfaringsmæssigt lang tid, siger Thue Nissen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce