Annonce
Brædstrup

Lokal mand er varetægtsfængslet i drabssag fra Salten

To mænd, heriblandt en mand fra Brædstrup, blev tirsdag varetægtsfængslet i sagen om et voldeligt overfald i Salten nær Silkeborg. Arkivfoto: Morten Pedersen
En mand fra Brædstrup er varetægtsfængslet i sagen om en 49-årig mands død i Salten i mandags. Den 49-årig blev ifølge politiet slået og sparket ihjel.

Brædstrup:  En mand fra postnummer 8740 Brædstrup er i øjeblikket blandt politiets hovedmistænkte til et voldeligt overfald mod en 49-årig mand fra Salten, som døde mandag efter han angiveligt var blevet slået og sparket ihjel.

Annonce

Midt- og Vestjyllands Politi anholdt allerede mandag to mænd på 48 og 50 år og sigtede dem for vold med døden til følge, og tirsdag blev de to mænd fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre ved retten i Viborg, hvor de blev varetægtsfængslet for fire uger. Begge mænd nægter sig skyldig.

- Det er korrekt, at den ene mand stammer fra postnummer 8740 Brædstrup. Om han stadig bor der, eller har boet der, kan jeg ikke se. Men det er i hvert fald det, vi kan se i folkeregisteroplysningerne, siger Thue Nissen, politikommissær og afdelingsleder for personfarlig kriminalitet i Midt- og Vestjyllands Politi.

Lang efterforskning venter

Politiet er i øjeblikket ved at afklare omstændighederne omkring det dødelige overfald, og Midt- og Vestjyllands Politi har i den forbindelse været ude og efterlyse vidner, som har set eller hørt noget omkring episoden, som endte med den 49-årige mands død.

- Det har kastet nogle henvendelser af sig, som vi nu skal have fulgt op på. Om det så er nogle, der giver os noget afgørende nyt, må tiden vise, siger Thue Nissen.

Han forudser dog, at efterforskningen godt kan tage lang tid, inden der tages stilling til, om der kan rejses tiltale mod de to sigtede mænd.

- Med en sag af denne type, hvor nogle afgår ved døden, som vi mener er følgerne af grov vold, så bliver det en langstrakt efterforskning. Vi skal have afklaret omstændighederne og motivet og alt, hvad der er forgået forud, og det tager erfaringsmæssigt lang tid, siger Thue Nissen.

Annonce
Horsens For abonnenter

Christina og Torialy har ligget søvnløse af bekymring i flere uger, fordi deres datter var fanget i omstridte ghettoregler: Onsdag blev den bedste dag i lang tid

Danmark

Søndagens coronatal: Efter syv dage med over 4000 nye coronatilfælde falder smittetallet

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Troels Holch Povlsen tonser med tallene: Tredobler omsætning i Horsens-selskabet Nine United A/S

Kultur For abonnenter

Fortidsminder spænder ben for drømmen om "Hollywood"-skilt i Juelsminde

Horsens

Brænder pengene i lommen? Her er de dyreste boliger til salg i Horsens lige nu

Hedensted For abonnenter

Nu bliver bopælen afgørende for, hvor dit barn kommer i børnehave

Flertal afsætter én milliard til trængte sygehuse

Kultur For abonnenter

Tredje søndag før jul gik dine oldeforældre tur på Søndergade

Horsens

Han har kastet omkring 700 ton sten i fjorden i år og kan godt kaldes for 'naturens vogter': Nu har han fået et skulderklap for sin indsats

Horsens

Laudrup og den øvrige elite brugte en lørdag i Horsens: Det er et kæmpe skulderklap, der betyder, vi må have gjort noget rigtigt

Se Danmark: Danmarks måske billigste gård

Hedensted For abonnenter

Grundejerne bestemte første udspil til diget: Vi er blevet overraskede over, hvor kompliceret kysten er

Horsens For abonnenter

Det blev Østerhåb ved et tilfælde: Drømmehuset fra byggeudstilling blev til et hjem for familien Bang Fasting Bauer

Horsens

Uro i nattelivet: Unge mænd råbte og rakte fuckfinger mod politiet

Annonce