Annonce
Hedensted

Lokal frisør med i opløb til nordisk frisør-mesterskab

Britta Bach Agergaard har arbejdet hos salon "Zsa Zsa Zsu" i Tørring, siden sidste sommer. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Britta Bach Agergaard fra salon Zsa Zsa Zsu i Tørring er udvalgt som finalist i en ny frisør-konkurrence, Nordic Hair Award, der bliver holdt i København til juni med deltagere fra hele norden.

Tørring: - Det er for vildt.

Sådan lyder den umiddelbare reaktion fra Tørring-salonen Zsa Zsa Zsu, hvor frisør Britta Bach Agergaard netop er blevet nomineret til Nordic Hair Awards, der bliver holdt for første gang i København til juni, og som fagmagasinet "Hair Magazine" står bag.

Britta Bach Agergaard har stillet op i kategorien "Nordic Avant-garde Hairdresser of the Year", og juryen fandt hendes indsendte træ-inspirerede frisure god nok til at blive blandt de fem danske nominerede i kategorien, der også tæller fem nominerede fra henholdsvis Norge, Sverige og Finland.

Annonce

Online afstemning

Nu krydser den lokale frisør fingre for også at gå videre til finalen, der bliver holdt 9. juni på Lokomotivværkstedet i København. Frem til 24. marts kan frisører og andre interesserede stemme på de nominerede til konkurrence via Nordic Hair Awards hjemmeside.

Den frisør fra hvert land, der får flest stemmer, skal sammen med en jury-valgt finalist fra hvert land genskabe den indsendte frisure til finaleshowet.

Er scenevant

At deltage i konkurrencer er ikke uvant for den 23-årige Britta Bach Agergaard, der har været ansat hos Zsa Zsa Zsu siden sidste sommer. Hun bestod sin svendeprøve med medalje og har, inden hun blev ansat i Tørring, været konkurrencefrisør med deltagelse i bl.a. Skills, Randers Mesterskaberne, VM og DM.

Til danmarksmesterskabet vandt hun i herrefrisuren Bombage, og hun kom i top 10 til frisørfagets VM. Sidste sommer kunne man også opleve Britta Bach Agergaard på børnekanalen Ramasjang, hvor hun i et sommershow viste sin evne til at lave kreative børnefrisurer.

- Jeg synes, det er mega fedt og spændende at være med i konkurrencer. Jeg stiller op for at udfordre mig selv og lære nyt, fortæller Britta Bach Agergaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce