Annonce
Odder

Lokal fodboldklub vil have flere piger på banen

Ungdomslandsholdsmålmanden Sofie Harrit Nielsen-Grøn startede sin fodboldkarriere i Odder IGF. Men der skal endnu flere piger i fodbold. Derfor inviterer OIGF på mandag piger, der måske kan gå i Sofies fodspor til en pigefodbolddag for alle piger i 2. og 3. klasse. Arkivfoto
OIGF Foldbold vil gerne have flere af de lokale piger ud på fodboldbanerne. Sammen med DBU inviterer de alle piger fra 2. og 3. klasse til Pigeraketten.

Odder: Mange flere piger kunne have glæde af at spille fodbold, mener OIGF Foldbold. Derfor inviterer klubben sammen med DBU alle piger fra 2. og 3. klasse til intro arrangementet Pigeraketten mandag 13. maj.

Det bliver tre timer fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter, lover arrangørerne. Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver ingen tilmelding.

Pigeraketten foregår på OIGF Foldbolds baner, og der er masser af plads. Besætningen, der består af frivillige fra klubben og DBU’ instruktør, står klar klokken 17-20 til at tage imod piger, der har lyst til en sjov dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter.

Annonce

Ud på Mælkevejen

Pigerne skal blandt andet forbi Mælkevejen, Saturn og Solen, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: At samle nøglen til klubhuset. Mor og far er velkomne til at være til stede til det hele, og når dagen er veloverstået, er der masser af information at hente om dét at være medlem af en fodboldklub.

Har ens datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op på dagen. Det eneste, man skal medbringe, er godt humør, gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce