Annonce
Brædstrup

Lokal afdeling af Ældre Sagen nærmer sig 1800 medlemmer

Ældresags-formand Niels Rasmussen har al mulig grund til at se tilfreds ud. Nu er lokalforeningen på vej mod de 1800 medlemmer. Arkivfoto
Kommer der yderligere 12 med i flokken, vil Ældre Sagens lokalforening i Brædstrup nå op på 1800 medlemmer.

Brædstrup: Ældre Sagen i Brædstrup er nu tæt på at nå 1800 medlemmer. Ifølge lokalforeningens formand Niels Rasmussen mangler man kun 12 i at nå det runde tal - der i øvrigt vil placere Ældre Sagen som den største forening i Brædstrup-området.

- Det er vi rigtig glade for og ser det som et resultat af dels de mange frivilliges indsats inden for forskellige områder og dels nogle vellykkede arrangementer, der bliver talt pænt om fra deltagerne. De mange flere medlemmer giver også lokalforeningen af Ældre Sagen flere muligheder, da en del af kontingentet til landsforeningen kommer tilbage til lokalafdelingen, lyder det fra Niels Rasmussen.

Arrangementerne i den lokale afdeling af Ældre Sagen i efteråret er indtil videre planlagt. Der er dog i forhold til det udsendte program et par ændrede datoer.

- Vi havde helst fastholdt de tidligere udmeldte datoer, men må bøje os, når der sker ændringer andetsteds, siger Niels Rasmussen.

Næste arrangement bliver en gentagelse af busturen rundt i kommunen. Det bliver 26. august, og turen er forlængst udsolgt. Herefter er der vinsmagning i samarbejde med SuperBrugsen. Arrangementet er 10. september, og der er kun få ledige pladser tilbage.

26. september gentages modeshowet på Hotel Pejsegården. Arrangementet er blevet en succes med deltagere fra hele Horsens kommune og har en enkelt gang været tæt på de 300 deltagere.

To ændringer

27. oktober er et af de dato-ændrede arrangementer. Her kommer Mandagsmusikanterne på Hotel Pejsegården. Dette arrangement etableres i samarbejde med en række andre lokalforeninger.

1. november er der en anden ændring. Her bliver der mulighed for at blive vaccineret på Søndergården. Cirka 160 tog imod muligheden sidste år, og der forventes lige så mange i år.

Tirsdag 5. november gentages succesen med frokost for dem, der trænger til at være sammen med andre. Som tidligere foregår det i Brædstrup Hallens cafeteria, og der plejer at være fuldt hus med omkring 90 deltagere.

Herudover arbejdes der med en tur i Klovborg Kino, ligesom der arbejdes på en dag eller aften med fokus på offentlig trafik - både regionale ruter og temaet FlexTrafik og flexture.

Er der medlemmer, der har yderligere ønsker til arrangementer, er bestyrelsen interesseret i at høre nærmere, understreger Niels Rasmussen.

Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Sportschef: Renault-test er et seriøst skridt mod Formel 1 for lokalt racer-talent

Annonce