Annonce
Horsens

Lions rykker ud i naturen og holder julesalg: - Hjælp os, for at vi kan hjælpe andre

Lions-medlemmerne Søren Sørensen, Gedved, (t.v.) og Knud Erik Kristensen, Søvind, er klar til klubbens julesalg de næste tre weekender hos Hansen Juletræer mellem Haldrup og Søvind. I baggrunden indehaver Bent Hansen. Foto: Lions Club Horsens Bygholm
Annonce

Horsens: Corona-situationen har bremset eller stoppet mange normale aktiviteter i det offentlige rum, også dem, hvor velgørende organisationer har rejst penge til netop velgørenhed.

Det har blandt andet ramt Lions Club Horsens Bygholm, som nu prøver at indhente noget af det tabte de sidste tre weekender før jul, hvor der skal sælges julemærker, julesennep, honning og julebryg samt gaveæsker med de gode sager. Det fortæller Lions Club Horsens Bygholm i en pressemeddelelse.

- Vi er kommet langt bagud med at samle penge til vort humanitære arbejde, siger Knud Erik Kristensen, som er klubbens ankermand på julesalget.

- Så vi stiller med en salgspavillon et kendt og synligt sted, nemlig hos Hansen Juletræer på Haldrupvej mellem Haldrup og Søvind. Bent Hansen har været så venlig at stille plads til rådighed, siger Lions-manden.

- Her ved gården Enemærket er folk i årevis kommet langvejs fra for at købe deres juletræ. Nu kan de købe meget mere med hjem, og samtidig støtte os i vores arbejde.

Salget af Lions’ julevarer kommer til at foregå i weekender 5.-6., 12.-13. og 19.-20.december.

Nogle af Lions’ julevarer: Gaveæsken med sennep, honning og øl samt pakningen med sennep og honning. Foto: Lions Club Horsens Bygholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Testbil bliver i Odder

Annonce