x
Annonce
Brædstrup

Lions Brædstrup er klar med kæmpebanko

Lions Club i Brædstrup er klar med sit årlige bankospil på Hotel Pejsegården søndag 1. marts. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Brædstrup: Lions Club i Brædstrup har i de senere år haft tradition for at holde kæmpebanko på Hotel Pejsegården med ekstra gode præmier, og i år bliver ingen undtagelse. Således står Lions Club igen klar til at spille hele pladen fuld, når der søndag 1. marts holdes stort bankospil.

Der er omkring 300 gevinster for over 50.000 kroner at spille om, og det er de erhvervsdrivende i Brædstrup og omegn, som har skænket de mange flotte gevinster.

- Lions Brædstrup er alle sponsorerne meget taknemmelige, for uden deres velvilje til at skænke gevinster er det slet ikke muligt at afvikle bankospillet, lyder det i en pressemeddelelse fra Peter Damgaard fra Lions Club Brædstrup.

Hele overskuddet fra Lions Club Brædstrups bankospil går ubeskåret til humanitært arbejde både lokalt, nationalt og internationalt.

For at imødegå lange køer ved salgsboderne er der i år to steder, hvor man kan købe bankoplader, hvilket arrangørerne håber, vil give en hurtigere ekspedition.

Det store bankospil skydes i gang fra klokken 13.30, men dørene åbnes allerede fra klokken 11.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce