Annonce
Horsens

Line har fået sin elefant igen: Pludselig stod den foran døren

Tirsdag morgen åbnede Line Reiff hoveddøren iført sin lyserøde morgenkåbe: Der stod elefanten. Privatfoto
Elefanten vil snart igen stå på sin vante plads ved Line Reiffs hoveddør på Vestergade. Først skal den shines op med en gang lak.

Hovedgård: Smilene er store hos Line Reiff på Vestergade i Hovedgård. Hendes forsvundne elefant er dukket op igen.

Som det fremgik af en artikel i Horsens Folkeblad lørdag, forsvandt Lines betonelefant for et par år siden fra sin plads ved hoveddøren.

Tirsdag morgen var den imidlertid tilbage på sin vante plads.

- Jeg stod op klokken otte, og der stod en kommentar på min telefon: Line, glæd dig, til du går ud foran din dør. Så jeg gik ud i min meget flotte lyserøde morgenkåbe. Og ganske rigtigt, dér stod min elefant jo, siger Line Reiff og slår en kluklatter op.

Hun er tydeligvis meget begejstret for, at elefanten igen er dukket op.

- Det var jo virkelig vidunderligt. Det er helt vildt, når man tænker på, at den har været forsvundet i et år eller to. Jeg har lige taget elefanten ind. Nu vil jeg vaske ham, og så vil jeg shine ham lidt op. Han skal lige have lidt lak, før han igen kan komme tilbage på sin plads foran hoveddøren, fortæller Line Reiff.


Det er helt vildt, når man tænker på, at den har været forsvundet i et år eller to.

Line Reiff, Hovedgård


Annonce

En gang lak

Horsens Folkeblad skrev i lørdagsavisen, hvordan Line Reiff maler på sten til glæde for de børn, der tidligere kom forbi hendes hus på Vestergade for at se elefanten.

- Da artiklen havde været i avisen, fik elefanten igen noget opmærksomhed. Søndag aften var der en, der skrev til mig, at hun vidste, hvor elefanten var - jeg fik en adresse og fik at vide, at den stod i en have, fortæller Line Reiff.

Elefanten er snart tilbage foran Line Reiffs hoveddør. Foto: Jens Amtoft

Derefter skrev Line Reiff på Facebook, at personen skulle aflevere elefanten. Ellers ville hun kontakte landbetjenten.

- Jeg må jo ikke bare selv gå hen og hente den - så går jeg jo ind på en andens grund. Jeg kunne bare håbe på, at den ville blive leveret tilbage. Jeg blev derefter kontaktet af en ung fyr, der skrev noget med, at den var blevet fundet i skoven, og han ikke vidste, at den var stjålet, fortæller Line Reiff.

Tirsdag morgen var den tilbage på sin gamle plads.

Det er Line Reiffs mor, der har lavet elefanten.

- Min mor havde en periode, hvor hun arbejde lidt med betonafstøbninger, og jeg er vild med elefanter. Hun havde købt en elefantform, med mig i tankerne, og hun begyndte at lave de her elefantfigurer, og så fik jeg én af de første, hun lavede. Det er også derfor, der er nogle småfejl på den. Det er bare det, der er så hyggeligt ved det. Min mor har fået gigt i øjnene, så hun kan ikke lave sådan noget mere. Det var også derfor, jeg blev så ked af det. Det var noget andet, hvis hun bare kunne lave en anden til mig igen, siger Line Reiff med et stort smil.

Nu ser hun frem til, at byens børn igen kan glæde sig over elefanten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce