Annonce
Østjylland

Lillebror viste tænder: Bakken Bears vandt beskedent over sit eget talenthold

QJ Peterson og Bakken Bears besejrede lillebror Bears Academy. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

BASKETBALL: Bakken Bears' talenthold, Bears Academy, har haft en god uge.

Fredag var de med hele vejen til slut mod storebror Bakken Bears, der dog vandt sæsonens første opgør mellem de to med 92-80.

Bears Academys' bestemt godkendte præstation mod Champions League-mandskabet kommer efter at holdet for en uge siden besejrede Horsens IC efter tredobbelt overtid.

Fredag måtte talentholdet dog undvære Marius Sørensen, der satte ligarekord med 25 assists mod Horsens. Og paradoksalt nok kunne de heller ikke gøre brug af Magnus Møllgaard og Anton Harbo da de to spillere har dobbeltlicens og repræsenterede Bakken Bears i kampen.

Set i det lys var det noget overraskende at Bears Academy bragte sig foran 21-16 og generelt hang på i det meste af første halvleg. Men klasseforskellen viste sig trods alt, og Bakken Bears skruede op for tempoet i anden og tredje periode.

Topscorer for Bakken Bears blev QJ Peterson med 27 point, Michel Diouf scorede 17 point og DeShawn Stephens 12. For Bears Academy scorede Mads Bro 18 point, Nikolas Kvåle Skouen 15 point og Keane Thomann13 point.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se videoen: Skarpheden manglede - AC Horsens satsede men måtte nøjes med 0-0 mod VB

Horsens

Nyt testcenter på vej: Om få dage kan man få lavet en kviktest i Brædstrup

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce