Annonce
Ikast-Brande

Lille nytårsgave fra Ejstrupholm Varmeværk

Det er især de nye varmepumper, der medvirker til det gode regnskab. Arkivfoto
Varmeværk sætter prisen ned - især på grund af nye varmepumper.
Annonce

Ejstrupholm: Året 2019 blev varmere end et normalt. Det kan blandt andet mærkes på varmeregnskaberne. I Ejstrupholm Varmeværk er man ved at have afsluttet dette års regnskab, og det ser ud til, at varmeforbruget er blevet lidt mindre end forudset på grund af det lune vejr.

Varmeværket fastsatte ved årets begyndelse prisen for en megawatt til 475 kroner + moms. Værkets nye store varmepumper på Hedegårdsvej, som skulle være med til at holde prisen på varmen nede, er blevet kørt ind. Varmepumperne producerer den varme, som bestyrelsen havde forventet. Det betyder at den budgetterede varmepris har ramt plet. Husstande, som har brugt mindre varme end forventet, vil derfor få penge tilbage. Eventuelle tilbagebetalinger vil blive fratrukket første års aconto betaling.

Bestyrelsen for varmeværket er glade for at kunne meddele, at det er blevet muligt at nedsætte varmeprisen til 455 kr. + moms. Nedsættelsen af prisen skyldes hovedsagelig investeringen i de nye varmepumper, som med ændrede elafgifter er blevet endnu mere fordelagtige.

Hvis varmeværkets forbrugere ønsker at holde øje med deres forbrug, kan man downloade en app til sin mobiltelefon. Appen giver mulighed for at se fremløb og returtemperatur tillige med afkøling. Man kan også se sit forbrug på dags, måned og årsbasis.

Med i varmeværkets grønne profil er også solfangere. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce