Annonce
Skanderborg Håndbold

Lige ved og næsten: Skanderborg gav København kamp til stregen

Celine Holst er en af de spillere, der ofte dækker midten for Skanderborg. De havde dog ikke helt styr på stregspilleren Linn Blohm, der blev topscorer for København. Foto: Ole Nielsen.
Skanderborgs kvinder kom foran med syv minutter igen men kunne lige nøjagtig ikke tage sejren.

HÅNDBOLD: Skanderborg var på papiret klare underdogs mod København Håndbold, men langt hen ad vejen var de grønblusede faktisk med i kampen i Fælledhallen.

Til sidst blev det dog til et marginalt nederlag på 28-27 mod københavnerne.

København var foran med en enkelt ved pausen i en tæt første halvleg. Den føring holdt indtil syv minutter igen,da Skanderborg pludselig kom foran med 23-22, da Stine Holm kom igennem på højre fløj. Med fem minutter igen scorede Mia Rej dog to gange kort efter hinanden for København, hvilket sikrede sejren.

Sofia Deen tog som sædvanlig masser af afslutninger og blev ikke overraskende Skanderborgs topscorer med ni mål. Den samlede ligatopscorer Mia Rej havde en af sine mere blodfattige dage, og hun fik kun scoret på fem af sine otte afslutninger. For København var det i stedet svenske Linn Blohm, der blev topscorer med ni mål.

Skanderborg er med nederlaget stadig næstsidst i damehåndboldligaen, mens København igen kommer over Viborg på tredjepladsen. En plads, Viborg havde snuppet midlertidigt efter deres sejr over Herning-Ikast tirsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce