Annonce
Sport

Liga-drømmen er ved at fordufte for HH

Henrik Okkerstrøm og HH tabte til topholdet EH Aalborg, så nu bliver det mere end svær at holde liv i oprykningsdrømmen. Arkivfoto: Lars Juul

Med et nederlag til topholdet EH Aalborg på 21-23 har HH's 1. divisionskvinder brug for et mindre mirakel, hvis det skal blive til kampe om oprykning til ligaen.

Horsens: Horsens Håndboldklubs 1. divisionskvinder har længe bejlet til en plads i top tre i rækken, og dermed som minimum kvalifikationskampe om oprykning til ligaen, men flere nederlag i januar har kostet, og med nederlaget på 23-21 til topholdet EH Aalborg er den sidste chance mere eller mindre forduftet.

Der er stadig fire kampe tilbage, men HH er dårligst indbyrdes med de tre tophold, så Sønderjyske, der lige nu er nummer tre, skal f.eks. dumme sig flere gange, mens HH skal gøre rent bord i de sidste fire kampe, hvis miraklet om oprykningskampe skal blive til virkelighed.

HH var godt med mod EH Aalborg og trods en svær start på anden halvleg med tre udvisninger oven i hinanden, så der er i en kort periode kun var tre HH-spillere på banen, lykkedes det at holde trit med nordjyderne. Det blev også til en føring på 18-16, da Aalborg midtvejs i anden halvleg blev ramt af en dobbeltudvisning.

På det tidspunkt var muligheden for at knække topholdet, men som det har været tilfældet mod de andre tophold, har HH ikke haft de afgørende marginaler på sin side, og derfor kunne Aalborg i slutfasen trække fra og vinde med 23-21.

HH havde chancen for at komme tilbage flere gange i de sidste minutter, men en teknisk fejl og to brændte fløjafslutninger kom til at koste.

Frederikke Rasmussen i HH-målet sørgede ellers for en stribe gode redninger, og på den måde holdt hun hjemmeholdet inde i kampen i flere perioder, men det var altså ikke nok.

HH vandt den første kamp mod EH Aalborg med et enkelt mål, men derudover er det blevet til to nederlag til Skanderborg og to nederlag til Sønderjyske, og en sejr ud af seks mulige mod top tre-holdene er for lidt, hvis man selv vil blande sig i det felt.

Horsens HK-EH Aalborg (10-11) 21-23

1. division, kvinder

Målscorere for Horsens HK: Amalie Jacobsen 4, Steniunn Hansdottir 4, Camilla Madsen 2, Mia Møller 2, Sofie Lund 2, Mette Brandt 2, Märta Hedenqvist 2, Marie-Louise Sundgaard 2, Cecillie Thomsen 1.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce