Annonce
Kultur

Lidende Elton John udskyder dele af den farvel-turné, der skal forbi Horsens i 2022

74-årige Elton John er i smerter. Han faldt uheldigt tidligere på sommeren og fik en hofteskade, der nu får ham til at udskyde en del af turneen "Farewell Yellow Brick Road", som også er på vej til Horsens. Foto: Caitlin Ochs, Reuters, Scanpix
Megastjernen skal opereres efter et uheldigt fald, der medførte en genstridig hofteskade. I Horsens satser Claus Visbye fortsat på besøg i juni 2022.

Horsens: Kæmpestjernen Elton John, der kommer til Horsens i juni næste år, udskyder del af sin planlagte afskeds-turné, "Farewell Yellow Brick Road".

Årsagen er smerter i hoften efter et fald tidligere på året, oplyser 74-årige Sir Elton i en meddelelse på Facebook, hvor det fremgår, at det umiddelbart kun er koncerterne i resten af 2021 - herunder en i Royal Arena i København - der bliver berørt.

Det, vi har fået at vide, er, at det kun er den forestående del af hans indendørs turne - som i forvejen var flyttet - det her berører.

Claus Visbye

- I slutningen af min sommerpause faldt jeg uheldigt på en hård overflade og har haft betydelige smerter og ubehag i min hofte lige siden. Trods intensiv fysioterapi og specialbehandling er smerterne kun blevet værre, og det har ført til tiltagende problemer med at bevæge mig, forklarer han.

Annonce

Ingen betydning for Horsens-koncerten

Hos Horsens & Friends, som henter Elton John til byen 7. juni 2022, tager direktør Claus Visbye megastjernens hoftesmerter og koncert-udskydelse med sindsro.

- Så vidt vi ved, får det ingen betydning for det, der er sat i søen, siger direktøren og uddyber:

-  Det, vi har fået at vide, er, at det kun er den forestående del af hans indendørs turne - som i forvejen var flyttet - det her berører. Man er nødt til at flytte et helt turnében ad gangen, for det er en kæmpe logistik-maskine, der kører, forklarer Claus Visbye.

Annonce

Fuld helbredelse

Elton John-lejren oplyser, at kunstneren bag en lang række af moderne pops største klassikere er blevet tilrådet en operation. Derefter følger genoptræning.

- Jeg skal deltage i et forløb med intens fysioterapi, som vil sikre fuld helbredelse, og at jeg igen kan bevæge mig uden smerter, skriver Elton John

I halen på udskydelsen af er åbningen af billetsalget til Horsens-koncerten blevet rykket til 2. november.

Det er ikke et udtryk for, at koncerten på Casa Arena er på vippen, forsikrer Claus Visbye, som dog har tænkt sig at følge Sir Eltons sundhedstilstand tæt i den kommende tid.

Annonce
Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

TRAFIK For abonnenter

Trængslen på Vejlefjordbroen runder vildt tal oven på coronaen: Vejdirektoratet kan ikke skrue på flere håndtag

AC Horsens

AC Horsens-træner kunne ikke sige nej til fodboldeventyr: Kæresten bliver hjemme og passer hund, kat og hus

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Alle elever var klædt i sort, da den uundgåelige dag oprandt: Det er en sorgens dag

Det bliver ikke sagt med blomster: Derfor flygter blomsterhandlerne fra Interflora

Erhverv

70-årig murer fortsætter - og hans byggefirma er flyttet ind i en gammel mølle

Sport For abonnenter

Absurd lange ventetid på arbejdstilladelse: HIC har ventet 96 dage på grønt lys til amerikansk forstærkning og kan ikke få en forklaring af myndighederne

Indland

Chancen for at overleve hjertestop er ens i land og by: - Danskerne er fantastisk gode til at træde til 

Annonce