Annonce
Navne

Lene gør verden lidt bedre

Lene Kirstine Baggersgaard. Privatfoto
Annonce

Hæder:  Vejlensiske Lene Kirstine Baggersgaard er blandt finalisterne til at vinde prisen som årets Fantastiske Frivillige for sit engagement i Vejle Krisecenter. Vinderen bliver kåret torsdag 26. november og modtager 25.000 kroner.

Lene Kirstine Baggersgaard er indstillet, fordi hun i 49 nætter i træk varetog nattevagten under forårets corona-nedlukning.

"Det er en helt enestående indsats, men Lene kunne ikke leve med, at kvinderne og børnene på krisecentret skulle være alene om natten. Hun er omsorgsfuld og involveret", hedder i indstillingen af vejlenseren.

Fantastiske Frivillige er en årlig pris der uddeles af Røde Kors, Coop, Roskilde Festival og Kræftens Bekæmpelse for at hylde frivillige i Danmark.

Annonce

10 er med i opløbet om prisen

Der er ti finalister til prisen i år.

-  De her ti finalister er mennesker, der drevet af forskellige motiver, rækker ud til andre mennesker og på hver deres måde gør verden til et bedre sted for andre. Og det er sådan set ligegyldigt om corona kommer forbi og forsøger at spænde ben for deres indsats. De knokler bare videre, siger Marie-Louise Gotholdt, national chef i Røde Kors i en pressemeddelelse.

De ti finalister er foruden Lene Kirstine Baggergsgaard:  Bianca Andersen, næstformand i Transpersoner i Danmark, Caroline Blum, frivillig i Det Nationale Sorgcenter - Børn, Unge & Sorg, Daud Hussein Ahmed, frivillig i AarhuSomali, Helene Nejst, frivillig i Røde Kors, Henriette Mørkholt Jacobsen, FDF-leder i Frederikshavn, Jef Holm-Hansen, koordinator i Mænds Mødested Elefanthuset, Lise Hogstad, frivillig i Skolens Venner, Lotte Rigmor Jung, frivillig i TUBA, og Ruben Wendelboe Hansen, leder for sommerlejr i Pindstrup Centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Gør noget: Gå en tur

Horsens

Forældre opfordres til at holde små børn hjemme: Otte ud af 10 børn møder op i vuggestuer og børnehaver i Horsens Kommune

Horsens

SF'er til minister: Hvordan vil du sikre, at loven står over økonomiske hensyn i børnesager?

Annonce