Annonce
Brædstrup

Legetøjshandleren er begyndt at sælge skruer og boremaskiner

Steen Laursen var oprindelig legetøjshandler, men den stillingsbetegnelse er blevet lidt elastisk. Især efter at han nu er begyndt at handle med værktøj. Foto: Peter Hald

Steen Laursen fra Bakkelandets Legetøj har indrettet et lille byggemarked i sin butik.

Brædstrup: Det er en kendt sag, at hvis man står og mangler noget, så skal man kigge ind hos Steen Laursen, der driver Bakkelandets Legetøj på Søndergade i Brædstrup.

Den tætpakkede butik rummer nemlig meget andet end legetøj. Her finder man nemlig også alt muligt andet lige fra børnetøj og printerpatroner til fiskestænger og papirvarer, og nu har Steen Laursen gennemført en ny og markant udvidelse af sin forretning.

Han har taget et lagerlokale på 40 kvadratmeter i brug, og her har han indrettet "Værktøjsmagasinet", der faktisk er et regulært lille byggemarked.

Her er der kasser med søm, skruer og beslag, boremaskiner, haveredskaber, koste, save, havevandere, reb, flag, hængelåse, camping-grej og meget meget mere.

- Jeg brugte det meste af min sommerferie på at knokle med det her, og nu er det klar. Vi skal jo ikke mangle noget her i Brædstrup, og jeg vil gerne ramme bredt og have så meget som muligt på hylderne, fortæller Steen Laursen.

Nogle kunder har allerede opdaget, at der er kommet nye ting på hylderne i Bakkelandets Legetøj. Ikke mindst havevandere har været en populær vare i de senere dage. Der er også en hel del, der har haft fingrene nede i de store beholdere med "bland-selv-skruer".

- Prismæssigt har vi ramt et godt mellemleje et sted mellem Harald Nyborg og Jem og Fix, og jeg vil nok også køre nogle kampagner i den kommende tid, siger Steen Laursen.

Han ved selvfølgelig godt, at der er planer om at få et større byggemarked til Brædstrup på den gamle Stark-grund, men indtil det nye store byggemarked er på plads, mener han, at han ligeså godt kan servicere gør det selv-folket i mellemtiden.

Annonce

Vi skal jo ikke mangle noget her i Brædstrup.

Steen Laursen
Bland-selv-skruer er en af nyhederne på hylderne... hos legetøjshandleren. Foto: Peter Hald

Turisthjørnet er opdaget

Det hvidmalede butikslokale på Søndergade har flere funktioner. I fjor indrettede Steen Laursen et turist-hjørne i sin butik. Her kan man finde brochurer om lokale seværdigheder, og der er info-skærme, hvor turister kan søge oplysninger. Men ikke nok med det. Turisthjørnet er blevet forbedret med kaffe-udskænkning og is-salg, og det har turisterne opdaget.

- Vi har haft flere tyskere på besøg, og forleden var der også en engelsk familie, der kiggede ind. De brugte virkelig lang tid her i butikken og blev hængende efter lukketid. Det har haft en mærkbar effekt, at vi er begyndt at sælge is og kaffe - det har været med til at øge opmærksomheden på vores turist-funktion, siger Steen Laursen.

En anden nyskabelse, der også kan siges at have lidt med turisme at gøre, er, at Bakkelandets Legetøj nu er begyndt at fremstille pas-fotos:

- Vi har overtaget den opgave efter Stoplite-foto, og nu har vi fået maskineriet til at lave pasfotos med, fortæller den driftige legetøjshandler.

Der er nok ikke slut med nyskabelser i Bakkelandets Legetøj:

- Jeg vil indrette en slags ønskebrønd, hvor kunder kan fortælle, hvad de synes, vi mangler her i byen. Så vil jeg se, om jeg kan få plads til det, siger Steen Laursen.

Steen Laursen har også et turisthjørne i sin butik. Her serverer han is for en af sine yngre medarbejdere, Katrine Laursen. Foto: Peter Hald
Brædstrup-borgerne køber mange flag og hængelåse, oplyser Steen Laursen. Foto: Peter Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ny tennis-dille på vej: Sådan har kommunen fordelt 900.000 kroner til nye faciliteter

Annonce