Annonce
Valg

Leder af international humanitær organisation er nyt medlem af bestyrelsen for Lego Fonden

Anne-Birgitte Albrectsen, Surrey, England, er tiltrådt en post som bestyrelsesmedlem i Lego Fonden. Pressefoto
Lego Fonden meddeler, at man med øjeblikkelig virkning har optaget Anne-Birgitte Albrectsen som nyt bestyrelsesmedlem i Lego Fonden.

Billund: Med næsten 30 års erfaringer fra international udvikling, menneskerettigheder og diplomati i bagagen er Anne-Birgitte Albrectsen tiltrådt en bestyrelsesplads i Lego Fonden.

Hun har siden september 2015 været leder af den humanitære organisation Plan International, der arbejder for børns rettigheder og for at skabe lige muligheder uanset køn.

Før hun kom til Plan International, var Anne-Birgitte Albrectsen vice-eksekutivdirektør i FN's Befolkningsfond (UNFPA). Hun er også medformand for bestyrelsen for Global Partnership for Sustainable Development Data og medlem af styregruppen for FN's Every Woman Every Child-initiativ, medlem af den internationale bestyrelse for Generation Unlimited og bestyrelsesformand for International Civil Society Centre.

Anne-Birgitte Albrectsen har en juridisk embedseksamen fra Københavns Universitet. Hun bor i øjeblikket i Storbritannien, tæt på Plan Internationals globale hovedkontor i Surrey.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fem fik bøder på vandet

Annonce