Annonce
Navne

Leasing-direktør startede som sparekasse-elev i Fredericia

Jan Frank-Poulsen fylder 50 år fredag 4. oktober. Foto: Würth Leasing

Administrerende direktør hos Würth Leasing Danmark A/S Jan Frank-Poulsen, Middelfart, fylder 50 år på fredag.

Jan Frank-Poulsen har en bred erfaring inden for den finansielle sektor, hvor han har bestridt flere ledende stillinger. Tilbage i 1989 startede han som elev i Sparekassen Sydjylland i Fredericia. Efter endt værnepligt i 1992 fortsatte han sin karriere i Bikuben/BG Bank i København. Her fik han blandt andet interesse for erhvervsfinansiering via BG Banks erhvervscenter, hvor han sideløbende læste en HD i regnskab og økonomistyring fra Copenhagen Business School.

I 2000 tog han springet til leasingbranchen, hvor han blev tilbudt muligheden for at være med til at opbygge Telia Finans, som senere blev til De Lage Landen Finans.

I 2007 blev Würth Leasing Danmark grundlagt, og Jan Frank-Poulsen satte sig i direktørstolen i virksomheden, som har adresse i Kolding. Han har siden at opbygge et velfunderet og respekteret leasingselskab med gode relationer til kunder og samarbejdspartnere. Derudover indgår Jan Frank-Poulsen i koncernens europæiske kreditkomite indenfor leasing og sidder endvidere i bestyrelsen for søsterselskabet i Schweiz.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce