Annonce
Horsens

Learnmark slog sig løs: 1350 unge til fest i Forum

Forums hal lagde gulv til festen, hvor alle Learnmarks elever kunne deltage og havde mulighed for at tage venner med. Foto: Learnmark

Horsens: Alexander Oscar med band, TopGunn, Citybois og ADHD fyrede fredag op under Learnmark-festen i Forum Horsens for 1350 Learnmark-elever og deres venner.

Pigerne hvinede og rakte hænderne frem i vild begejstring, da Alexander Oscar for alvor skød Learnmark-festen i gang, og mængden af sangglade piger og drenge blev endnu større, da Citybois gik på scenen. Det fortæller Learnmark i en pressemeddelelse.

Omkring 40 professionelle vagter, samaritter, SSP-ansatte og medarbejdere fra Learnmark Horsens var med hele aftenen for at skabe en sikker fest.

- I betragtning af, hvor mange festlige unge der var samlet på ét sted, er det meget begrænset, hvor mange episoder der har været i løbet af aftenen. Der var generelt en rigtig god stemning med masser af unge mennesker, der havde lyst til at skabe en god fest sammen, fortæller Lone Ørsted, udviklingschef på Learnmark Horsens, i en pressemeddelelse.

Learnmark Horsens afholder hvert andet år en fest for alle skolens elever, som har mulighed for at invitere en ven med til festen.

ADHD på scenen. Foto: Learnmark
Topgunn var en af kunstnerne, der underholdt i Forum Horsens. Foto: Learnmark
Citybois. Foto: Learnmark
Alexander Oscar med band. Foto: Learnmark
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odder

Borgere skal drøfte midtby

Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

I denne weekend lykkedes det mig at få en klump i halsen tre gange. Alle tre gange var den fremkaldt af danskere, der står sammen om at komme gennem corona-krisen. Og alle tre gange foregik det med stor respekt for, at vi for at stå sammen netop må holde afstand. Det var ikke bare rørende, men også velgørende at mærke fællesskabet - og ikke mindst respekten for dem, der lige nu står i frontlinjen. Måske har I læst nogle af de beretninger, vi har haft i avisen og på hsfo.dk fra sygeplejersker og læger, som står klar til at tage imod og behandle de af os, der bliver syge. Det er ganske almindelige mennesker som du og jeg, men de har nogle faglige kompetencer, som giver dem et særligt ansvar. Og det tager de på sig. Nogle med bævende hjerte og naturlig usikkerhed, mens andre står og sparker som en galophest i startboksen. Tilbage til klumperne i halsen. Den første blev udløst fredag aften, da DR inviterede danskerne til at synge sammen hver for sig. Udløst af den italiensk inspirerede fællessang fra altanerne og skubbet på vej af den succes, chefdirigent Philip Faber har haft med sin morgensang på DR. Programmet førte mig tilbage til stemningen under den mindekoncert, som DR sendte for Kim Larsen efter hans død. En blanding af fællesskab, sorg og håb. Og det var nok ikke kun mig, der lagde mærke til, hvor mange af hans sange der var på aftenens program. Næste klump i halsen fik jeg af at køre gennem Snaptun lørdag formiddag. Facebook-opfordringer om at hejse Dannebrog lørdag kl. 10 landet over havde en helt særlig effekt og opbakning i havnebyen. Imponerende mange havde startet dagen med at gå ud til flagstangen. Tredje klump i halsen dukkede op lørdag aften, da TV2 sendte sit show "Danmark står sammen". Her var formålet at hylde danskere, som har fundet nye måder at hjælpe hinanden gennem krisen på. Dem, der gør lidt mere, end nogen kan forvente og forlange. Og rører os alle i hjertet. Hjemme fra privaten sang Mads Langer "Mellem Linjerne" i en version, som sluttede med "Det er nu, vi må stå alene. Så vi kan stå sammen hver for sig."

Hedensted

Restaurantforpagter efter coronaudbrud og serieindbrud: Det kan ikke blive meget værre

Annonce