Annonce
Horsens

Learnmark slog sig løs: 1350 unge til fest i Forum

Forums hal lagde gulv til festen, hvor alle Learnmarks elever kunne deltage og havde mulighed for at tage venner med. Foto: Learnmark

Horsens: Alexander Oscar med band, TopGunn, Citybois og ADHD fyrede fredag op under Learnmark-festen i Forum Horsens for 1350 Learnmark-elever og deres venner.

Pigerne hvinede og rakte hænderne frem i vild begejstring, da Alexander Oscar for alvor skød Learnmark-festen i gang, og mængden af sangglade piger og drenge blev endnu større, da Citybois gik på scenen. Det fortæller Learnmark i en pressemeddelelse.

Omkring 40 professionelle vagter, samaritter, SSP-ansatte og medarbejdere fra Learnmark Horsens var med hele aftenen for at skabe en sikker fest.

- I betragtning af, hvor mange festlige unge der var samlet på ét sted, er det meget begrænset, hvor mange episoder der har været i løbet af aftenen. Der var generelt en rigtig god stemning med masser af unge mennesker, der havde lyst til at skabe en god fest sammen, fortæller Lone Ørsted, udviklingschef på Learnmark Horsens, i en pressemeddelelse.

Learnmark Horsens afholder hvert andet år en fest for alle skolens elever, som har mulighed for at invitere en ven med til festen.

Annonce
ADHD på scenen. Foto: Learnmark
Topgunn var en af kunstnerne, der underholdt i Forum Horsens. Foto: Learnmark
Citybois. Foto: Learnmark
Alexander Oscar med band. Foto: Learnmark
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Tyson Fury er ny verdensmester

Leder For abonnenter

DR er stadig rigeligt stort

Vi har et enormt stærkt Danmarks Radio, der har rigeligt med ressourcer. Statsradiofonien har ganske vist fra årsskiftet gennemført en række programlukninger som en konsekvens af det seneste medieforlig, men tag ikke fejl: DR er fortsat en stor og velpolstret maskine. Fra at have lidt over fire milliarder licenskroner til rådighed hvert år til at drive den vidt og på nogle områder vildt forgrenede koncern, skal DR fremover klare sig med knap fire milliarder kroner årligt. Det er uanset synsvinkel fortsat et kæmpestort beløb og sikrer DR og dermed staten en meget dominerende medieposition i Danmark. Der er blevet fyret chefer, der er blevet fyret medarbejdere, der er blevet lukket programmer og såmænd også kanaler. Signalet til DR var fra politikernes side klart. Public service er vigtigt, fokuser på kerneopgaven. Public service kan være svært at få greb om. Men det er i hvert fald noget andet end det, markedskræfterne bærer frem. DR skal fokusere på det, andre medieaktører ikke allerede laver. DR skal ikke bare være mere af det samme, men et reelt alternativ til gavn for demokrati, sammenhængskraft og mangfoldighed. Derfor må man undre sig. DR er nærmest gået reality-amok. Danske Damer i Dubai. Øen. Familien Asbæk. Og "Fars Pige" - lad os holde fast i den. En problemstilling om unge og forældre er bestemt relevant i public service-perspektiv. Men en serie om et forskruet københavnsk familieforhold er en udstilling af ekstremer. Det er ikke dokumentar, det er et freakshow. Det samme kan man sige om serien ”Cougarjagt”. Det kan være public service at kigge ind i parforhold, i kærlighed og samliv. Også på tværs af generationer. Men så er det ikke rendyrket reality-tv om en førtidspensionist, der har sex med unge mænd. Det er godt tv. Det er underholdning. Men det er altså tv, der produceres i store mængder på de kommercielle tv-kanaler, alle TV3-varianterne og kanal 4, 5, 6 og så videre. Det er ikke derfor, vi har DR. DR må gerne samle et stort publikum. Men det skal ikke være på at kopiere det private marked. DR får en enorm statsstøtte for at levere noget andet. Kan koncernen ikke det, er der bestemt basis for endnu en nedjustering af DR.

Annonce