x
Annonce
Horsens

Learnmark-bestyrelse udskyder beslutning om campus-flytning: Men pilen peger mod Campusgrunden

Det er endnu ikke endeligt besluttet, om Learnmark Horsens rykker ind på Campusgrunden. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Learnmarks bestyrelse mødtes mandag aften for at drøfte skolens potentielle flytning til Campusgrunden, men mødet endte ikke ud i en endelig beslutning.

Horsens: Kursen er lagt mod Campusgrunden, men den endelige beslutning er ikke truffet endnu.

Sådan lyder meldingen til Folkebladet fra Hans A. Sørensen, bestyrelsesformand for Learnmark Horsens, efter Learnmarks 14 mand store bestyrelse mødtes mandag aften for at drøfte den potentielle flytning til Campusgrunden.

Her var der på forhånd lagt op til, at der skulle træffes en endelig beslutning om Learnmark Horsens' potentielle fremtid på Campusgrunden, men for at få helt styr på alle facetter i forbindelse med en flytning blev beslutningen udskudt.

Ifølge Hans A. Sørensen ligger det dog i kortene, at pilen i sidste ende kommer til at pege mod Campusgrunden.

- Vi har bestemt kurs mod et Learnmark i Campus. Nu er vi efter års forarbejde tæt på en endelig afklaring, lyder meldingen fra Hans A. Sørensen.

Learnmarks direktør Niels Yde har tidligere tilkendegivet her i avisen, at Learnmark efterstræber at sælge sine afdelinger på Stadionsvej og Strandpromenaden for i stedet at rykke aktiviteterne til Campusgrunden.

Mens Horsens Kommune har vist interesse i at købe rammerne på Stadionsvej, er det mere uvist, hvem en potentiel køber af rammerne på Strandpromenaden kunne være.

Folkebladet skrev søndag, at 113 af de 132 Learnmark-ansatte på Stadionsvej har skrevet under på en skrivelse, der udtrykker bekymring for flytteplanerne. Hvilken rolle denne skrivelse har spillet på bestyrelsesmødet, er uvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Husk de gode vaner - de bliver guld værd

Corona-smitten har vendt op og ned på alles dagligdag. Intet er, som det var før. Helt lavpraktisk - hvem havde forestillet sig, at der ville være rift om håndsprit i samtlige supermarkeder, og hvor den eftertragtede vare ellers kan opdrives. Lige nu står vi midt i kampen for at få lov til at vende tilbage til hverdagen, og vi kan i den sammenhæng glæde os over, at vi er ved at tillægge os en stribe gode vaner, der kan blive guld værd frem over. Den lavest hængende frugt er uden tvivl hygiejnen. Hvis vi blot tilnærmelsesvis kan fortsætte det nuværende brug af sæbe og håndsprit, vil vi kunne spare et hav af sygedage. Den almindelige influenza ville få trange kår, hvis butikkerne fortsætter med jævnligt at afspritte dankort-terminaler, gøre indkøbskurve rene med meget mere. Derhjemme vil noget så enkelt som daglige rutiner med at afspritte eller vaske iPads, telefoner, fjernbetjeninger og håndtaget til køleskabet også gøre en stor forskel. Listen over små ting, der gør en stor forskel, er stor. Eller bare det at vaske hænder korrekt. De forsøg, som fornylig florerede på nettet, hvor en børnehave kiggede på franskbrød, der have været i berøring med beskidte hænder og korrekt vaskede hænder, siger alt om, hvor stor en forskel lidt vand og sæbe kan gøre for vores generelle sundhed og antallet af sygedage. Selv lusene må have trange kår i disse tider, hvor vi holder afstand. Vi må komme til at kigge langt efter de traditionelle udmeldinger om, at der konstateret lus i skoleklassen eller børnehaven. Men alting med måde. Gode vaner skal man ikke smide væk, men specielt børn har godt af en vis portion bakterier. Sammenhængen mellem bakterier og et stærkt immunforsvar har forskningen bevist for efterhånden en del år siden, så det handler ikke om at stoppe med at rulle sig i skidt på legepladsen. Men hvis vi bare kunne blive ved med at huske at vaske hænder og bruge håndsprit både derhjemme, og når vi handler, vil vi være nået langt.

Annonce