Annonce
Horsens

Le Fêvre måtte le med fra salen: Garvet navn blev Årets Komiker

Mark Le Fêvre fra Horsens var nomineret sammen med Anders Matthesen, Lasse Rimmer, Mick Øgendahl, Frank Hvam og Simon Talbot, som også har rødder i det østjyske, nærmere bestemt Skanderborg. Rutinerede Anders Matthesen endte dog med at vinde prisen Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla i København torsdag aften. Arkivfoto: Mette Mørk

Horsens: Mark Le Fêvre var nomineret, men hvis komikeren med rødder i Horsens havde forberedt en takketale, da TV2 Zulu torsdag aften uddelte prisen Årets Komiker, må han gemme den til en anden god gang.

Prisuddelingen skete i Operaen i København under årets Zulu Comedy Galla, og det endte med at blive en af dansk comedys mest garvede navne, Anders Matthesen, der blev fejret på scenen.

Mark Le Fêvre var nomineret for sit soloshow "Bøvl", men i afstemningen om prisen kunne det unge talent ikke måle sig med Matthesens "Anden 25"-show fra sidste år.

Det var tredje gang, Anders Matthesen blev udnævnt til Årets Komiker, og hans takketale blev leveret usentimentalt og humorfyldt.

"Med regnbuefarvet hår indtog aftenens helt store vinder scenen til skrig, råb og klapsalver fra hele salen. Anders Matthesen greb hurtigt mikrofonen og trodsede sin konens råd om at pakke arrogancen væk", skriver tv2.dk.

- Jeg har lovet min kone, at hvis jeg vinder, skal jeg lade være med at holde en arrogant tale. Til det sagde jeg, hvad mener du med, hvis jeg vinder, lød det fra Matthesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Buketten erstatter festen og blomsterne bringes ud i bilen: Alternative løsninger hitter i havecentrene

Leder

Leder: Tak til efterskolen

Det er dyrt at have sit barn på efterskole. Det ved jeg kun alt for godt. Derfor blev jeg selvfølgelig også glad på min privatøkonomis vegne, da jeg fik en mail fra efterskolens forstander om, at jeg kan få noget af egenbetalingen tilbage. Det er et resultat af den aftale, der er indgået med undervisningsministeriet. Tak for det. Og måske især for den del af tilbagebetalingen, der handler om kostpenge. For alt det, jeg sparer på benzin frem og tilbage til arbejde i disse coronatider, ja, dem bruger jeg på at brødføde en stor, sulten teenager. Hvad angår den øvrige del af tilbagebetalingen, siger jeg selvfølgelig ikke nej til pengene. I hvert fald ikke så længe jeg er sikker på, at efterskolens medarbejdere stadig kan få løn, og efterskolen også kan eksistere efter corona. Hver dag siden efterskolen lukkede, har min søn siddet foran sin computer og modtaget undervisning. Idrætslærerne har på skift tvunget ham ud af huset for at tage billeder af blade i skoven, kramme træer eller bare løbe en tur. Lærerne lægger videoer ud og hjælper de unge mennesker med stadig at have en fornemmelse af at gå på efterskole. Nuvel, der er dage, hvor cybersamværet gør savnet større i stedet for mindre, men for det meste kommer sønnen ud af værelset med mere lys i øjnene, end inden timen begyndte. Jeg synes faktisk stadig, jeg får noget for pengene, selvom skolen er lukket. Så for mig er det vigtigste ved hjælpepakken ikke, hvad jeg kan få retur, men at lærerne kan få deres løn og beholde deres job på efterskoler, der stadig står klar til at tage imod vores børn og endda have råd til at gøre lidt ekstra for dem, når de forhåbentlig når tilbage til efterskolen og kammeraterne, inden skoleåret er omme. For hjælpepakke eller ej, så kan min søn og alle de andre efterskoleelever ikke få den tabte tid tilbage. Der er ikke nogen ny chance, uanset hvor mange penge jeg får retur.

Danmark

Liveblog: Politiet opfordrer til at sprede påskehandlen ud over flere dage

Annonce