Annonce
Hedensted

Brand hos vognmandsfirma skabte røgsøjle: To lastbiler udbrændte totalt

Sydøstjyllands Brandvæsen rykkede fredag eftermiddag ud til en lastbil-brand i Hedensted. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Hedensted: To lastbiler udbrændte totalt og en lastvogns-trailer udbrændte delvist fredag eftermiddag kl. 15 i Remmerslund ved Hedensted.

Branden opstod hos en vognmand på Remmerslundvej 17, der var i gang med at flytte rundt på nogle biler.

- På et tidspunkt vender han sig om og ser en røgsøjle. Og det viser sig, at en af de biler, han var ved at flytte pludselig var brudt i brand. Den står med førerhuset op mod en anden lastbil, som ilden selvfølgelig spreder sig til, samt parallelt med en trailer, der udbrænder delvist, fortæller indsatsleder Aqqaluk Pedersen fra Sydøstjyllands Brandvæsen.

Branden skabte en stor røgsøjle, der kunne ses over det meste af Hedensted, men de ni brandfolk, der i fire køretøjer ankom til stedet fik hurtigt bugt med flammerne.

- Vores slukning havde hurtigt effekt og vi kunne også sende en ekstra tankvogn, vi havde tilkaldt hjem igen, uden den kom i brug, fortæller Aqqaluk Pedersen.

Politiet har afspærret området for at undersøge omstændighederne ved branden nærmere. Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Torben Wind fortæller fredag eftermiddag klokken 17, at de først kan sige mere om de undersøgelser i næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Kampen mod aids kan vindes

Annonce