Annonce
112

Lastbil ramte knallertkører i kryds og kørte videre

Arkivfoto
Sydøstjyllands Politi vil gerne i kontakt med den lastbilchauffør, der tirsdag formiddag påkørte en kvindelig knallertkører på Schüttesvej i Horsens.

Horsens: En 17-årig kvindelig knallertkører fra Horsens slap med forskrækkelsen og et eksploderet bagdæk, da hun tirsdag formiddag blev ramt af en lastbil i krydset mellem Schüttesvej og Hattingvej i Horsens.

- Kvinden har forklaret, at hun kom kørende ad Schüttesvej og ville svinge til højre ad Hattingvej, da hun følte sig presset af en lastbil. Hun kørte på cykelstien, som hun skal, og hun var bekymret for, at lastbilens anhænger skulle ramme hende. Derfor søgte hun op på fortovet for at komme væk, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Det lykkedes ikke knallertkøreren at redde sig helt væk fra lastbilen, som ramte hendes bagdæk, der eksploderede. Kvinden selv kom dog ikke noget til, oplyser Stig Simonsen.

- Lastbilen kørte videre efter uheldet uden at give sig til kende, og kvinden kan ikke oplyse noget om lastbilen. Vi vil dog meget gerne tale med chaufføren. Det kan være, han slet ikke ved, han var ved at ramme knallertkøreren, siger Stig Simonsen, der derfor opfordrer lastbilchauffører, der kan have ramt kvinden, til at kontakte politiet. Det samme gælder eventuelle vidner til påkørslen.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce