Annonce
Odder

Lappeløsninger? Nej, her er vi næsten designere

Anastacia Lazar fra Gylling havde taget en gammel cowboyjakke med, da hun besøgte Anne Mette Kragh Mikkelsen i Assedrup. Foto: Carina Mayner
Indehaveren af webbutikken Starrstuff.dk, Anne Mette Kragh Mikkelsen, har stor succes med at holde workshops for pyntesyge piger og kreative sjæle.

Assedrup - En gammel cowboyjakke behøver ikke bare være en jakke. Med det rigtige strygemærke kan den hurtigt blive forvandlet til noget helt andet - og meget mere personligt. Og får den lidt pailletter, bliver den også super feminin.

Det oplevede de tre piger, som i denne uge deltog i en workshop hos Anne Mette Kragh Mikkelsen, indehaver af webvirksomheden starrstuff.dk, hvor man man også kan se, hvornår der holdes workshops hen over sommeren.

Ud over strygemærker og lapper sælger Anne Mette Kragh Mikkelsen og ribkanter, perler og alt muligt andet, som kan friske tøjet op.

Starrstuff.dk åbnede i 2017 og opstod, fordi Anne Mette Kragh Mikkelsen manglede strygemærker til sit eget og børnenes tøj. Hun havde selv syet i en del år, men mente ikke, at udbuddet af pynt til tøjet var stort nok i de stofbutikker, hvor hun handlede.

Annonce

Derfor gik hun på jagt på nettet, og her opdagede hun webbutikker med et kæmpe udvalg af strygelapper i alskens farver, former og ofte fyldt med pailletter. Specielt kinesiske webbutikker kunne levere et hav af sjove mærker.

Som at gå på rov i en slikbutik. Kusinerne Ingrid Toftegaard Mathisen (t.v.) og Liv Lee Toftegaard Christensen er henholdsvis 10 og 12 år, og de var vildt optaget af at kigge på strygemærker. Foto: Carina Mayner

- Det fik mig til at åbne min egen webbutik, og i dag har jeg cirka 500 forskellige mærker på lager. Butikken kører ganske godt, for folk vil tilsyneladende gerne selv dekorere deres tøj, fortæller hun.

Workshops

På det seneste har Anne Mette Kragh Mikkelsen udvidet sit virksomhed til også at omfatte workshops for kreative sjæle, som er lige så vilde med at skabe deres personlige stil ved hjælp af primært strygemærker, som hun selv er.


Som regel foregår mine workshops hjemme i min spisestue, men jeg tager også gerne ud til andre med mine mange mærker. For eksempel har jeg en aftale med Åhusene i Odder.

Anne Mette Kragh Mikkelsen


- Mine workshops, der ofte foregår i min spisestue, henvender sig alle målgrupper, men foreløbig har de fleste haft "pyntesyge" piger som deltagere, siger Anne Mette Kragh Mikkelsen.

Som da avisen var på besøg.

- Jeg har været her en gang før, og nu har jeg min kusine med. Det er bare så sjovt at pynte tøjet med de mange strygemærker, som Anne Mette har. Nogle af dem skal syes på, men så gør hun det for os, fortalte 10-årige Ingrid Toftegaard Mathisen, da avisen besøgte Anne Mette Kragh Mikkelsen en eftermiddag midt på ugen.

Anne Mette Kragh Mikkelsen syer også tøj, som hun dekorerer efter kundernes ønsker. Foto: Carina Mayner

De tre deltagere i workshoppen havde selv taget bunke tøj med, som trængte til en opgradering, og der var ingen tvivl om, at de nød det:

- Vi sådan ret kreative, og det er supersjovt at få mærkerne til at matche, sagde kusinen Liv Lee Toftegaard Cristensen på 12 år før hun udbrød:

- Anne Mette, vil du stryge det her mærke på nu?

Annonce
Horsens For abonnenter

Snart går det løs på VIA's nye skole til 600 mio. kr: Se billederne af de nye rammer kort inden studiestart

Danmark

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sovende mand vækket af røg, da huset brændte

Horsens For abonnenter

Daniel svæver hen over byen - og når det ikke blæser nok, har han selv vind med på ryggen

Sport

Malte Kiilerich er blevet en profil i forsvaret

Kultur

Padelcenter laver ny turnering med rejse på højkant - og lokalt krav til deltagerne

Sport

John Madsen er død

Horsens For abonnenter

Flere partier er bekymrede over stort antal dispensationer i byggesag fra sydbyen: V opfordrer borgmester til at gribe ind

Horsens

Gravsten viklet ind i afspærringstape: Det handler om sikkerhed for gæsterne på kirkegården

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Danmark

Vejdirektoratet hæver hastigheden på motorvejen: Her må du fremover køre 130 km/t

Erhverv

Bageri måtte vente i 11 måneder på et forventeligt nej fra en offentlig myndighed

Debat

Genbrug kan gøres bedre: Hvorfor må vi ikke klunse på genbrugspladsen?

Horsens For abonnenter

Årets højdepunkt venter for Horsens-skib: Halifax-bombefly fra krigen skal op fra havets dyb

Horsens

Kæmpestort loppemarked vender tilbage: Gå på genbrugsjagt på hele Fængslets grund

Annonce