Annoncørbetalt indhold

Landsyd er Ledende Landinspektør ved statens ekspropriationer i Jylland

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er Landsyd der er ledende landinspektør ved statens ekspropriationer i Jylland men dette er ikke en ny opgave for Landsyd at skulle stå for. De har nemlig siden år 1995 været ledende landinspektør for staten.

Sager om ekspropriation kan blive aktuel for enhver

Annonce

Det at Landsyd har haft en aftale som ledende landinspektør ved statens ekspropriationer i Jylland siden år 1995 gør, at Landsyd kan stå inde for at have den erfaring der kræves indenfor området. Det betyder dog ikke at det kun er staten der kan anvende Landsyd i forhold til ekspropriationer, men også personer der fungerer, i privat- eller erhvervsmæssigt øjemed kan gøre stor gavn af Landsyd og deres erfaring.

Få professionel rådgivning om ekspropriation selv hvis du har brug for rådgivning som privatperson. Ekspropriation er noget der kan være relevant for både staten og det offentlige men også for en privatperson eller en virksomhed, der oplever at staten vil erhverve sig et areal der i forvejen er ejet.

Ekspropriation er noget der kan ske for en hver person eller virksomhed. Vi har sikkert alle hørt om sagerne, hvor det offentlige vil bruge en i forvejen ejet grund til at etablere ny motorvej eller lignende. Hvis staten ser det som nødvendigt at anvende netop dit areal, er der tale om ekspropriation.

Erstatning vil afhænge af sagens størrelse

Sagen om ekspropriation kan vægte meget og den kan vægte lidt afhængig af, hvad formålet er med at skulle anvende det areal der anses for i forvejen at være et privatejet areal. Hvis der er tale om at kommunen eller staten har behov for at anvende hele dit areal, vil der være en større sag end hvis der er tale om at de f.eks. vil anende en mark bagom dit areal.

Hvis staten eller kommunen vil anlægge f.eks. en motorvej på din mark der ligger op ad dit hjem, er det ikke kun et spørgsmål om, at de alene skal erstatte den værdi din mark har. Her vil der også kunne være tale om andre former for erstatning f.eks. kan der opstå gener med larm fra mere trafik som derved vil forringe en værdi på et hus der ligger tæt op ad.

I nogle tilfælde skal staten eller kommunen anvende mere end bare den tilstødende mark og det kan derfor betyde at du skal finde et andet sted at slå pælene i jorden. Her vil der være tale om nogle helt andre forholde der omhandler erstatningen, som det offentlige skal betale dig.

Få den rette rådgivning ved Landsyd og sikre dig fagpersoner på sidelinjen

Hvis du netop står med en varsling i hånden om, at det offentlige skal bruge din grund til at videreføre nogle lokalplaner eller andet, så kan det altså være en god idé at tage kontakt til Landsyd omkring rådgivning af netop din sag for at være sikker på at du får den retmæssige erstatning.

Landsyd kender til alle reglerne omkring hvad du kan forlange og hvad der er det helt rigtige at gøre for begge parter i sagen. Du kan derfor vide dig sikker på, at hvis du er blevet tilbudt en urimelig erstatning i forhold til hvad du egentlig vil skulle have, så har du den helt rigtige hjælp på hånden til at komme videre.

Når du vælger at gøre brug af rådgivning fra Landsyd i en sag om ekspropriation, sikrer du dig ikke kun at have fagpersoner på sidelinjen der sikrer dig den korrekte behandling i sagen. Landsyd gør en dyd ud af at få dig fortalt hvordan reglerne gælder. Det kan være svært nok at holde tungen lige i munden med jura generelt, men når det kommer til en sag om ekspropriationer er det nærmest umuligt at gennemskue hvad der er op og ned i forhold til juraen, hvis man ikke har prøvet at stå i en lignende situation før.

Landinspektør der kender til jura og retmæssig erstatning

Du vil ret sikkert opleve at det er en følelsesmæssig hård situation at stå i, når du lige pludselig får beskeden om at det offentlige vil gøre krav på din ejendom og når følelserne sidder lidt udenpå tøjet er det sjældent at man kan slå koldt vand i blodet og selv føre en fornuftig sag indenfor emnet ekspropriation.

I mange sager hvor der skal jura indover, ser man ofte at nogle fravælger den nødvendige bistand fordi at det kan koste mange penge. Man ser det i vigtige retssager f.eks. i forbindelse med forældremyndighed eller lignende, men ligesom at der i disse sager er muligheder for at komme på den anden side uden et hul i pungen, fordi penge fra erstatning er gået til bistand, ligeledes er kan der være mulighed for at komme på den anden side af en sag om ekspropriation med korrekt bistand og uden at det har kostet det hele.

Få den korrekte erstatning med den korrekte bistand

Når du får bistand og rådgivning hos Landsyd vil der i samme forbindelse med at der kigges på den retmæssige erstatning af inddragelse af privat grund også blive tilføjet at der skal være en erstatning af de udgifter der har måtte være i forbindelse med bistand af en landinspektør i sagen. Det kan altså godt betale sig at anvende den korrekte form for rådgivning som Landsyd kan bidrage med, uden at du skal bekymre dig om, at hele din erstatning skal ende med at betale regningen hertil.

Skulle du vælge at anvende en anden form for bistand og rådgivning i din sag om ekspropriation og gøres der krav på en højere erstatning end hvad det offentlige vil acceptere, kan du risikere at der ikke nås til enighed i erstatningsbeløbet. I sådanne tilfælde vil der blive inddraget en taksator, som vil fastslå en erstatning. Denne erstatning kan falde til din fordel, men kan også ramme under hvad du måske ellers ville kunne have fået.

For at undgå at sagen skal ende ud med en taksators afgørelse for at nå til enighed, vil det igen give bedst mening at modtage den korrekte rådgivning og bistand hos Landsyd. Her er der nemlig også erfaring indenfor området som taksatorsager i Taksations- og Overtaksationskommissionerne, hvilket giver et bedre kendskab til den helt korrekte sætning af krav til det offentlige i første omgang.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.