Annonce
Kultur

Landskendte musikere står bag ny musikforening

Hedensted Kommune har fået en ny musikforening, Musikforeningen Midti, hvis bestyrelse består af følgende, fra venstre: Musiker Knud Møller, countrysangerinde Ester Brohus, musikentusiasterne og Hedensted-borgere Mette Thømming og Helle Thømming samt formand og musikelsker Michael Andersen. Pressefoto
Countrysangerinden Ester Brohus og guitarist Knud Møller er blandt medlemmerne i Hedensted Kommunes nye musikforening, der har fået navnet Musikforeningen Midti.

Hedensted: Musikforeningen Midti er navnet på Hedensteds nye musikforening, der har til formål at tilbyde borgere i og uden for kommunegrænsen en hel række musikarrangementer.

To af musikforeningens i alt fem medlemmer er countrysangerinde Ester Brohus og guitarist Knud Møller, der i kraft af deres mangeårige engagement i musikbranchen synes at være en væsentlig ressource i arbejdet med at finde kunstnere til foreningens arrangementer.

- Vi håber at kunne favne et bredt udvalg af musikgenrer. Fra viser over folk, blues, country, pop og rock, fortæller foreningens formand Michael Andersen i en pressemeddelelse til avisen.

Annonce

Vi håber at kunne favne et bredt udvalg af musikgenrer. Fra viser over folk, blues, country, pop og rock.

Michael Andersen

Op til seks gange

Foreningen, der har base i Hedensted, har fået navnet Musikforeningen Midti netop for at understrege, at der her er tale om hele kommunens musikforening, forklarer formanden.

Som udgangspunkt vil koncerterne blive holdt i Hedensted Golfklubs lokaler, der kan rumme op til 80 publikummer.

Foreningens ønske er at kunne bygge bro og samarbejde med andre, der arrangerer eller gerne vil arrangere koncerter.

- Vi håber at kunne rulle koncerter ud fem til seks gange om året, og det skal være med kunstnere, der ikke i forvejen fylder op på play-listerne, forklarer Michael Andersen.

- Derudover skal vi kunne præsentere et bredt udvalg inden for musikgenrer - viser over folk, blues, country, pop og rock - eller hvad der er muligt, siger han.

Fra 7. november

Den første koncert i Musikforeningen Midti er torsdag 7. november kl. 20 i Hedensted Golfklub, hvor sanger og sangskriver Niels Mosumgaard er på plakaten. Genren kan betegnes som folkmusik med et strejf af blues og med stærke rødder i den danske sangtradition.

Niels Mosumgaard spiller selv guitar og akkompagneres af André Sørensen på bas.

Derefter bliver næste arrangement en viseaften med Laura Illeborg onsdag 5. februar.

Udover Ester Brohus, Knud Møller og bestyrelsesformand Michael Andersen, der alle er bosiddende i Hedensted, tegner også musikentusiasterne Mette og Helle Thømming fra Hedensted den fem mand store musikbestyrelse.

Det er muligt at blive medlem af foreningen med et medlemskab, der åbner for rabat på samtlige koncerter samt et årligt VIP-arrangement.

Foreningens arrangementer vil løbende blive annonceret på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

DMI lover sol og sommer på første officielle sommerdag - men så kommer efterårsvejret

Annonce