Annonce
Sport

Landsholdet svækkes af en skade + Odder-pige blev europamester

Simon Hald er ude med en knæskade. Foto: Ole Nielsen

Simon Hald pådrog sig et vrid i knæet i kampen mod Aalborg og har meldt afbud til håndboldlandskampen mod Frankrig på torsdag. I stedet er udtaget Alexander Lynggaard.

Julie Leth, cykelrytter fra Odder, sluttede EM i banecykling med at vinde europamesterskabet i parløb sammen med Amalie Dideriksen. De satser nu på OL i parløb i Japan i 2020. Det var en stor dag for familien. Julie Leths kæreste er nemlig Lasse Norman, der kommer hjem fra EM med to guldmedaljer og en sølvmedalje.

Melissa Petrén, svensk landsholdsspiller i håndbold, venter spændt på, om hun kommer med til VM i Japan.

- Afgørelsen falder tirsdag. Her udtages truppen, siger Melissa Petrén.

Lasse Norman og Michael Mørkøv, europamestre i parløb, kører World Cup i Minsk om 14 dage og satser på OL i Japan i 2020.

Dame N'Doye er klar igen hos FC København og klar til at overtage pladsen som makker med Nicklas Bendtner i FCK's angreb.

Hoffenheim vandt 2-0 over Schalke 04 og ødelagde dermed Schalkes planer om at overtage førstepladsen i Bundesligaen.

Ronni Schwartz, topscorer fra Silkeborg, har kun kontrakt for resten af denne sæson. Silkeborg kæmper for at få ham til at forlænge.

Ronald Koeman, landstræner for Holland, har en klausul i sin kontrakt. Hvis der kommer et trænertilbud fra FC Barcelona, kan hollænderne ikke forhindre ham i at skifte til drømmejobbet.

Zlatan Ibrahimovic stopper i LA Galaxy til nytår. Han har lavet 30 mål i den amerikanske liga og er stadig et varmt navn. Napoli har allerede meldt sig som interesseret.

Nicolej Krickau, håndboldtræner fra Horsens, cheftræner i GOG, hentede den fjerde sejr i fem kampe med 35-30 over Schaffhausen fra Schweiz.

Lars Eller scorede for Washington i NHL-serien i ishockey og sikrede sit hold en sejr på 5-3.

Andy Murray vandt overraskende tennisturneringen i Antwerpen med en sejr på 3-6, 6-4, 6-4 over Stan Wawrinka fra Schweiz. Det var skottens første turneringssejr efter en langvarig pause på grund af en hofteskade.

Preben Elkjær er forsidestof på en ny bog "Magiske øjeblikke" med tekst af redaktør Hans Krabbe og fotos fra et langt liv i fodbold af fotograf Per Kjærbye. Bogen er på 416 sider og koster 450 kr. Den udkommer 24. oktober.

Julie Leth blev europamester i parløb sammen med Amalie Dideriksen.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce