Annonce
Ikast-Brande

Landsdækkende backgammon-turnering på Cafeteria-Kroen

Dybt koncentrerede backgammon-spillere kan opleves i weekenden på Cafeteria-Kroen, og publikum er velkommen. Foto: Erik Nørgaard

Hampen: Den kommende weekend kan man opleve en landsdækkende backgammon-turnering på Cafeteria-Kroen ved den gamle hovedvej A13 i nærheden af Hampen.

Fredag 11. juni fra klokken 17 varmes der op med en såkaldt "freeroll"-runde, hvor man kan komme og prøve at vinde adgang til selve turneringen, der finder sted lørdag og søndag.

Lørdag 12. juni klokken 10 er der indskrivning, og så spilles der ellers hele dagen - og det samme om søndagen, hvor der er finaler.

Annonce

Der er både nye og meget øvede spillere. Blandt andre har en danmarksmester foreløbig annonceret sin deltagelse.

Arrangørerne understreger, at de byder velkommen til spillere på ethvert niveau og selvfølgelig også til nysgerrige og interesserede i det hele taget.

Der spilles i tre rækker. En begynderrække, åben for alle. En mellemrække for øvede. Og en mesterrække for danske topspillere - enkelte spillere er i verdenseliten.

Ved besøg af deltagere eller publikum kræves der selvfølgelig coronapas samt overholdelse af de gældende covid19-regler.

Der var også lagt op til en backgammon-turnering sidste år, men dengang måtte man aflyse på grund af corona. Denne gang vil arrangementet lykkes, lyder det fra Esben Sørensen, der driver Cafeteria-Kroen og selv spiller backgammon. Han regner foreløbig med 35 deltagere.

Backgammon kræver strategiske evner, overblik og evnen til at holde hovedet koldt. Præmierne, der spilles om, er pengepræmier af varierende størrelse i forhold til niveauet man spiller på. Det vil være muligt, at få nærmere information om det gamle spil under turneringens afvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Restaurant med takeaway-succes klarede sig uden hjælpepakker, men andre spisesteder led hårdt under coronaen: Se 17 nye regnskaber

Annonce