Annonce
Kultur

Landsbyerne skal have fuld skrue: Festival genopstår efter tamt coronaår

Aktiviteterne i Landdistriktsfestivalen kan for eksempel handle om sport, outdoor, kultur, fritid - eller andet. Grafik: Randers Kommune
Landdistriktsudvalget i Randers Kommune har besluttet, at der igen i år skal afholdes Landsbyfestival i Randers Kommune. Udvalget har derfor afsat 100.000 kroner til aktiviteter, som skal foregå i kommunens landdistrikter i starten af sommerferien

RANDERS: Konceptet for Landsbyfestivalen 2021 bygger videre på festivalerne, der blev afholdt i 2019 og 2020, og forventes således at involvere en bred vifte af landsbyer i Randers Kommune, via foreninger, institutioner og lignende, som afholder aktiviteter af forskellig udformning og karakter, for forskellige målgrupper.

Sidste år blev en smule amputeret på grund af coronasituationen, så i 2021 skal den have fuld skrue, og Landdistriktsudvalget, håber at mange byer har lyst til at være med.

Annonce

Supplement til Randers

Aktiviteterne kan favne bredt indenfor både sport, outdoor, kultur og fritid. På den måde ønskes det at skabe et aktivitetsudbud der appellerer til så mange som muligt. Ikke kun til de lokale, men også til borgere som bor udenfor det enkelte lokalområde – gerne i Randers by. Det er nemlig et ønske fra Landdistriktsudvalget, at vise borgere i hele kommunen en bid af alle de spændende ting og de mange herlighedsværdier, der befinder sig i landdistrikterne i Randers Kommune.

- Vi vil gerne lave et sommertilbud til alle kommunens borgere, som kan komme ud at opleve nogle af de helt særlige steder vi har i Randers Kommune, sammen med de borgere som bor her. Vi vil gerne vise borgerne i Randers by, at landdistrikterne rundt om byen er et supplement til byen, siger Landdistriktsudvalgets formand Lars Søgaard.

Annonce

Bred appel

Aktiviteterne må spænde både vidt og bredt og handle om både aktive og mere passive aktiviteter. Det skal bare være gratis at deltage og være åbent for alle.

Foreninger, institutioner og andre kan søge op til 20.000 kroner per aktivitet. Aktiviteten skal foregå i uge 26 i Randers Kommunes landdistrikter. Ansøgningsfrist 15. marts til landdistriktsservice@randers.dk

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Monika måtte aflive sin hvalp efter handel med tiltalt hunde-sælger

Sport

Hun fældede Haysen: Ung kvinde arbejdede som skribent for SønderjyskE

Annonce