Annonce
Brædstrup

Landsby inviterer folk med ud og gå

Der er oprettet flere gåfællesskaber i Horsens Kommune, og i Træden er det lokale gåfællesskab også med, når der holdes We Walk-kampagne i uge 39. Arkivfoto: Horsens Kommune
Landsbyen Træden er med, når der afholdes landsdækkende We Walk-kampagne i uge 39. Alle får derfor mulighed for at få en smuk vandretur ud i Bakkelandet ved Træden lørdag 26. september.
Annonce

Træden: Der kommer gang i hele Danmark i uge 39, når We Walk-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet.

I Træden har byens lokale gåvært, Henning Kjempenes, også valgt at oprette en gåtur, og han inviterer alle, der har lyst, med ud at gå lørdag 26. september.

- Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Træden. Vi kommer til at gå i et stille og roligt tempo, så alle kan være med, og jeg håber, at rigtig mange har lyst til at møde op og være med på gåturen, siger Henning Kjempenes.

Henning Kjempenes startede i sidste måned et gåfællesskab op i Træden, som tager ud og går hver onsdag aften. I alt har 21 lokale beboere været med ude og gå i de første fem uger, og det gode ved motionsformen er, at her er plads til alle ifølge den lokale gåvært.

Derfor håber han også, mange får lyst til at deltage, når turen går ud i bakkelandsskabet omkring Træden lørdag 26. september.

- Man er velkommen, uanset om man kommer alene, eller om man tager naboen, familien eller kollegaen under armen. Jeg glæder mig bare mest til at få en god oplevelse sammen med folk fra nærområdet – både med dem, jeg på forhånd kender, og dem, jeg endnu har til gode at møde, siger Henning Kjempenes.

Annonce

Bag om We walk

We Walk arrangeres af "Bevæg dig for livet – løb & gang", som er et samarbejde mellem DGI, Danmarks Idrætsforbund og Dansk Atletik. Bevæg dig for livet-visionen arbejder overordnet for, at Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation i 2025.

Det er DGI og Danmarks Idrætsforbund, der driver Bevæg dig for livet med støtte fra Nordea-fonden og TrygFonden.

Gåtur i Træden

Mødetid og sted: Lørdag d. 26. september kl. 9.30 ved Træden forsamlingshus, Brunbanken 1, 8740 Brædstrup

Se mere på Facebook: We walk - Træden

Kontaktinformation: Henning Kjempenes, mobil 61113924, email: hkjempenes@gmail.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Et kys til prinsen

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce