Annonce
Brædstrup

Landsby har længe spejdet efter en ny købmand: Nu er der snart gode nyheder

Min Købmand i Nim har fået bedre fat i kunderne, og butikken præsterer nu over forventningerne ifølge Dagrofa. Butikskæden forventer imidlertid, at butikken vil klare sig endnu bedre, når der kommer en fast købmand til.  Arkivfoto: Søren E. Alwan
Butikskæden Dagrofa arbejder i øjeblikket med flere kandidater, der er interesseret at at blive ny købmand for Min Købmand i Nim. Dagrofa forventer derfor snart at kunne præsentere butikkens nye førstemand.

Nim: Butikskæden Dagrofa har siden juli arbejdet på at finde en ny selvstændig købmand til Min Købmand i Nim, og nu er der snart gode nyheder til butikkens ansatte og ikke mindst kunderne.

Ifølge salgschef i Dagrofa Thomas Troelsen forventer dagligvarekæden nemlig, at man om kort tid kan præsentere en ny købmand.

- Vi arbejder med flere emner, men det ser positivt ud, og der er nogle potentielle kandidater. Vi håber og regner med at kunne præsentere en ny købmand i Nim i løbet af første kvartal, siger Thomas Troelsen.

Annonce

I Dagrofa havde man egentlig forventet, at man allerede kunne præsentere en ny købmand i løbet af efteråret, men i dagligvarekæden har man valgt at tage god tid til processen for at finde det helt rigtige person til jobbet, oplyser salgschefen.

- Processen har trukket ud, fordi vi ligger stor vægt på at finde det rette match. Interessen har indtil nu været fin, men det er vigtigt for os og byen, at vi finder den rette købmand, siger Thomas Troelsen.

Mangler en købmand

Min Købmand i Nim har i en længere periode været uden en fast, tilknyttet købmand. Allan Kring Bülow åbnede butikken første gang i juni 2019, men allerede efter fem måneder overdrog han det daglige ansvar til Ann Hansen for at hellige sig jobbet som købmand i sin anden butik i Daugård.

Vi arbejder med flere emner, men det ser positivt ud, og der er nogle potentielle kandidater.

Thomas Troelsen, salgschef Min Købmand, Dagrofa

Allan Kring Bülow fortsatte imidlertid med titel af købmand i Nim, men i juli sidste år meddelte han, at han ønskede at trække sig helt fra butikken. Den megen ustabilitet har dog haft betydning for butikken, erkender salgschefen.

- Det er klart, at vi ville kunne præstere endnu bedre, når der er en købmand, der er lokal forankret og sætter en tydelig retning. Butikken præsterer en flot udvikling med Ann Hansen og Susanne, der har styret den daglige drift, men vi har højere forventninger for fremtiden, siger Thomas Troelsen.

Annonce

Butik i fremgang

Min Købmand i Nim er en såkaldt borgerbutik, hvor områdets beboere har været med til at finansiere en del af butiksbygningen på Præstevænget igennem køb af anparter. Butikken fik imidlertid en svær start, da omsætningen ikke levede op til forventningerne, men siden har tingene rettet sig, så det nu er en sund butik.

- Omsætningsmæssigt er vi der, hvor vi regnede med at være i forhold til projektets budget. Butikken har endda præsteret bedre end forventet, siger Thomas Troelsen.

Da Dagrofa valgte at gå ind i butiksprojektet i Nim, var det et krav for dagligvarekæden, at butikken kunne omsætte for minimum 12 mio. kr. om året.


Annonce
Horsens For abonnenter

Mand fik hugget lillefingeren af: 27-årig skal fem år i fængsel for øksevold

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Problemer med aflevering af freetrailerne på Smedetorv fortsætter: Nu tager Ikea konsekvensen

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Sport

Vanvittig buzzer beater sikrede Horsens IC-sejr i allersidste sekund: Derfor er der pres på, hvis holdet skal nå at spille sig tilbage i medaljestriden

Horsens

Priserne stiger fortsat - men i langsommere tempo: Man kan stadig tjene pænt på at sælge huset i 2022

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Horsens For abonnenter

Cykelholdet Sund Vilje blev skelsættende for Flemmings liv: Nu cykler han til Paris med sit eget lille hold

Horsens

Graven skal ændres fra ærgerlig til attraktiv: Nu er første skridt på vejen vedtaget - og det kommer fra en uventet kant

Navne For abonnenter

Manden, der bragte ægte crepes til Danmark, er død: Christian tændte millioner af stjerner gennem sit liv

Nye regler betyder at mange coronapas udløber søndag

Horsens

Jeg er blevet gravid, mens jeg er i et barselsvikariat - kan min chef fyre mig, når jeg fortæller det?

Navne For abonnenter

Andre cutter sig, jeg brugte tatoveringerne: I dag er Sabrina mor, dagplejer og lykkelig, og hun har ikke længere brug for smerten fra nålen

Erhverv For abonnenter

Henrik taber 100 kroner for hver gris, han sender ud af stalden

Annonce