Annonce
Horsens

Lagkagehuset er klar med sit tredje bageri i Horsens: Fredag åbner drive-in-bageri i midtbyen

Den ny afdeling af Lagkagehuset er nummer 11 i kæden med drive-in-koncept. Joan Beck er ansat som butikschef, og hun er sammen med kolleger mere end klar til at tage imod kunder fra fredag morgen, såvel ved lugen som inde i butikken, forsikrer hun. Foto: Ingeborg Faurholt
Der er plads til flere afdelinger af Lagkagehuset i Horsens, mener kæden, som fredag slår dørene op til bagerbutik, café og drive-in-koncept på Lilli Gyldenkildes Torv.
Annonce

Horsens: Fredag åbner Lagkagehuset på Lille Gyldenkildes Torv i Horsens.

Dermed har bagerkæden hele tre adresser i Horsens. Selvom Lagkagehuset rykker ind på byens nye butikstorv i midtbyen, kan kunderne fortsat handle bagerbrød hos Lagkagehuset på både Sønderbrogade og Lokesallé, fastslår kædens kommercielle direktør, Jesper Dixen.

- Vi ser Horsens som en stærk handelsby i positiv udvikling, og derfor mener vi at der er plads til flere af vores bagerier i byen, siger han.

Med Lilli Gyldenkildes Torv får Horsens et godt placeret indkøbsområde, tilføjer direktøren, som mener, at området passer godt til Lagkagehusets koncept med både café og drive-in.

Det ny Lagkagehuset indrettes med cirka 25 siddepladser fordelt ved caféborde, højborde og pladser ved vinduerne. Dertil kommer lidt siddepladser udenfor, fortæller Joan Beck, der skal stå i spidsen for butikken og en halv snes ansatte.

Annonce

Et kendt ansigt i front

Joan Beck er fra Horsens, og for mange vil hun være et kendt ansigt. Hun har blandt andet været en årrække i Blockbuster, i kantinen på Langmarksskolen, og i tre år var hun leder af bagerafdeling, fast-food og delikatessen i Kvickly, som i sin tid lå på selvsamme grund, hvor Lagkagehuset nu er skudt op. Senest har hun været på servicestationen Cirkel K ved Ejer Bavnehøj, og nu glæder hun sig til at komme ind til livet i midtbyen igen, siger hun.

Den seneste måned har den ny butikschef været i grundig oplæring i Lagkagehuset. Dels i butikkerne og dels i bagerierne i både Horsens og Fredericia.


Jeg har virkelig været i skarp træningslejr, og det er dejligt, at kæden har villet investere i den oplæring. Jeg har fået en indgående viden om, hvad vi står med, og det giver mig tryghed som leder og frontfigur og ikke mindst faglig stolthed over vores produkter.

Joan Beck, butikschef


Det bliver stor-bageriet på Lokesallé, der bager til den ny butik på Lilli Gyldenkildes Torv. Bageriet bager desuden til Lagkagehusets afdelinger i Skanderborg, Vejle, Bredballe og den tredje i Horsens.

Desuden er der lagt i ovnen til et samarbejde mellem de tre Horsens-butikker, så butikscheferne kan sparre med hinanden, udveksle ideer og måske endda personale.

Annonce

Bestil i butik, ved lugen eller hjemmefra

Når den ny bager-butik fredag slår dørene op på det ny handels-torv, er det kun en uge siden, at Lagkagehuset overtog nøglerne.

- Malingen var knap tør, så vi har virkelig haft travlt i denne uge, konstaterer Joan Beck.

Hun har hele ugen været i vigør sammen med Stine Rasmussen, der er projektleder med særligt ansvar for åbning af nye afdelinger.

To dage før åbningen, da avisen er forbi, finpudser de detaljer, pakker emballage, keramik og personaletøj ud, mens håndværkere blandt andet samler reoler og installerer ismaskine.

Butikschef Joan Beck får under hele åbningen assistance af Stine Rasmussen (t.v.), som er projektleder med særligt ansvar for åbning af nye afdelinger i Lagkagehuset. Der er i dag 102 danske afdelinger af bagerkæden, og dertil kommer 11 i London og tre i New York. Foto: Ingeborg Faurholt

Blandt det sidste på programmet bliver træning af Lagkagehusets drive-in-tilbud. Det findes i 11 af kædens godt 100 danske afdelinger, blandt andet også på Lokesallé i Horsens.

- Vi skal have nogle af os ud at køre i biler og lege kunder, så vi er helt sikre på, at alt fungerer optimalt til på fredag, siger Joan Beck.

Den ny butik bliver samtidig blandt de 48 afdelinger af Lagkagehuset, der tilbyder "Click & Collect". Det vil sige, at man kan klikke sig igennem udvalget hjemmefra, bestille og betale, så der kun er tilbage at køre frem til lugen og få udleveret varerne.

- Det forventer vi os meget af. Jeg tænker, det er en løsning, der passer godt ind i en travl hverdag, som mange jo har, siger Joan Beck.

Håndværkere arbejder op til åbningen med installation af de sidste finesser. Her er det en ismaskine, der gøres klar, så Lagkagehuset kan servere den populære iskaffe. Foto: Ingeborg Faurholt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Brandslukning fortsatte til langt ud på natten: Tøjbutikker i stueplan er medtagede efter slukningsarbejde

Horsens

Hedensted gav HFS en fodboldlektion

Hedensted For abonnenter

Flere venner, mere motion og mindre angst: Ny livsstilsefterskole åbnede med næsten fuldt hus

Annonce